0 oy
287 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (252 puan)
Kızlar çarşamba alttan muayenede kese 6.8 mmdi bugün özele gittim göbeğimden 7.2 kese boyutu bebek hala görünmedi kese boş görünüyor. Adete göre 6+1im doktor çarşambadan bugüne daha çok büyümesi lazımdı dedi dün akşam açık kırmızı lekenlenme oldu çok az sabah da kahverengimsi lekenlenme oldu doktora söylediğimde normalde haftaya çağıracaktı dedi o zaman sen cuma gel. Tıbbi görüşüm yüzde seksen düşük olabilir dedi ama geç döllenme de olabilir dedi cuma kesenin gelişimine bakacaz dedi ümide kapılma dedi. Kafama takılan çarşamba alttan muayeneydi bugün göbeğimden gördü alttan muayeneyle göbekten bakılan arasında cm ya da milim farkı olabilir mi sonuçta alttan daha net görülür diye düşündüm ya da kendimi avutuyorum bilmiyorum bu durumla karşılaşan oldu mu 

4 Cevap

0 oy
(265 puan)
kese 24mm büyüdüğünde hala bebek görünmüyorsa boş gebelik denilebilir demişti doktorum. Tabi kesen şekli bozuksa falan daha önce den anlaşılabiliyo. Ben beklemenizi öneririm bi hafta daha en azından. Ben 8. haftada karından gördüm bebeğimi. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. 

Boş gebelikse kendiliğinden düşebiliyo zaten riskli bi durum yoksa doktor kontrolünde beklemenizi öneririm.
-Reklam-
0 oy
(1,596 puan)
Bazen gobekden gorunmediyi İcin Altdan bakilir altdan Muayine Acik sekilde tam olaraq Gorunur Hakinda Hayirlisi Ne olursa Olsun Allah hakinda Hayirlisini nasib eylesin
0 oy
(274 puan)
Benimde benzer bi sey olmustu. Persembe keseyi gormustu dr karnimdan. 2 gun sonra filan kanama basladi az az. Gittik tekrar keseye bakti. En son baktigimiza gore daha fazla gelismesi gerekirdi dedi. Sagliksizca duser ama belli olmaz filan dedi. Sonra benim ucagim vardi memlekete gideyimmi dedim. Git dedi. Orda da takip ettir dedi. Memlekette doktora gittim. Bu arada kanama azar azarda olsa devam ediyordu. Ordaki doktorda direk dusuk yapacaksin dedi. Sonra belirlikli araliklarla dojtora gittim. Bakildi dusmusnluk kanama sonucu dustu. 6 haftalik filandi o yuzden kendikiginden dusmesini bekkeyecez zaten duser kurtaja gerek kalmaz dedi.  Dedigi gibi kurtaja gerek kalmadi. Zaten dusmus dediginde de kanama kesilmisti. Hayirlisi olsun hakkinda. Sagliksizca dusuyor engel olunamiyor. 
0 oy
(17 puan)
Benim ilk gebeliğim böyle olmuştu. 5. Haftada ilk kontrolumde doktor kese var ama bebek gorunmeyecek kadar küçük annesi 9. Haftada gel dedi 9. Haftada da manzara aynıydı maalesef. İlk gebelikte olabiliyor geç döllenme nedir bilmiyorum ben. 

Ama şimdi yine hamileyim 5. Haftada kalbini bile duydum. Rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip etsin. 

İnsan çok üzülüyor ama Allah'ın dediği olur deyin 

656,756 soru

3,449,547 cevap

4,285,438 yorum

185,510 üye

...