0 oy
404 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)

Merhaba. 7 haftalık iken doktor ultrasonla baktı ve bebeğin rahîm duvarına yakın olduğunu söyledi. Yukarı doğru büyürse sorun değil ama aşağı doğru büyürse riskler var kanama, sezeryanla doğum vs gibi dedi. Az önce başka bişey sormak için aradım. Yine söylüyor riskleri söyledik değil mi sana risklerin farkındasın değil mi die korkuttu internetten vs okuduklarima göre son haftalara kadar dahi bebek yukarı çıkabiliyormus.. bu doktorun 7 haftalık gebeyken beni bu kadar korkutmasınin sebebi nedir ???


image



Gebelik haftası 7

5 Cevap

0 oy
(70 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canim  uzan ayağının altına yastık koy becere bildiyin kadar uzanikli kal bende 7 haftalıkken gitdiyimde öyleydi dr boyle tavsiye etdi doktorun korkutuysa seni başka doktora git doktor böyle hallarda sana morel vermeli
(14 puan)
Kesinlikle başka doktora gideceğim zaten sinirlerimi bozdu. Bir de bu adama profesör die gittim. Adana'da balcalı kadın doğum bölüm başkanı...
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan)
Bende 7 haftalık hamileyim aynen benim de kesen aşağıya yerleşmiş.Ayrıca benim kocaman kanama alanım var.Allah büyük.Kanama ile geldim hastaneye ayrıca.Riskimiz çok doktor kanama alanım büyürse dedi bana bebeği düşürür dedi.Unutma doktor en kötüsünü söyler.Moralini bozma arkadaşım.Ben tevekkül ettim.Allhin dediği olur.Insallah atlatırız.
(14 puan)
Size de çok geçmiş olsun. Yukarı doğru çıkar inşallah. Benim okuduklarima göre son haftalara kadar bile yukarı çıkabiliyormus deniliyor.. bende kanama ağrı vs olmadı çok şükür.
0 oy
(2,606 puan)
Her gebelikte bebek rahim duvarına yerleşir başka nereye yerleseck böbrek duvarına mi ? Herkesin bebeği ilk zamanlar bu şekilde duruyor zaten.  Nesinde sorun var anlamadım. Bence başka doktora git sen. Konuşma şekli filan çok itici
(2,606 puan)
Hatta benim ters bile duruyor bebek ne olacak yani
(14 puan)
İnanılmaz gıcık oldum zaten. Profesör doktor die 500 lira verip özel muayenesine gittim bide. Bu arada bu doktor hem devlet araştırma Hastanesi'nde doktor hem özel muayenesi var. Para göz de bir tip.
(2,606 puan)
Çok yoğun olan doktorlar böyle cins çıkıyor.  Paraya doymuş bence bu gelen gelir gelmeyen gelmesin diyor
0 oy
(497 puan)
Benim bebeğimde kendini rahim duvarında tutuyor du doktor biraz agri olur başka sıkıntı yok demişti
(14 puan)
Yani bu gebelik sürecini fizyolojik etmenler ne kadar etkiliyor ise psikoloji de o kadar etkiliyor bildiğim kadarıyla. Bu adam moralimi bozmaya çalıştı sanki. İlerlemesini takip ediyor oluruz, sıkıntı olmaz vs dense problem değil zaten
0 oy
(319 puan)
Rahîm duvarına yerlesmesi lazım zaten rahmin aşağı kısmına yerleştirmiştr sen yanlis anlamissin
(14 puan)
.Evet rahim duvarına değil rahimin aşağısına yerleşmiş olsa Sonuç değişiyor mu peki ? Sorunun anlamı değişmiyor. Bir yardımınız dokunacaksa cevap verin çok bilmişlik yapmaya gerek yok. Yeni girdiğimiz bir süreç.
(319 puan)
Canım sonuç degisiyor rahîm duvarına yapışması iyi bisey aşağıya yapışması kötü bisey iki farklı şey yani ayrıca buraya bilmedigin için sormuşsun bilenlere bu tavir niye?

649,433 soru

3,421,262 cevap

4,252,941 yorum

183,547 üye

...