0 oy
364 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
16+4 günlüken Ankara Şehir hastanesinde muayene oldum ve hiç bi şekilde bilgi vermedi. Kalp atışınıda henüz duymadım ve cinsiyetinide söylemiyoruz dedi :( ilk hamileliğim ve merak ediyorum. Şubatın 4 de ayrıntılı ultrasyona girecem sehir hastanesinde. O zamana kadar beklemek istemiyorum. Hem gidip nasıl diye baktırsam kalp atışını dinlesem, belki cinsiyetide öğrenirim diye gidim dedim ama nasıl bi yer ilgilermi?
Gebelik haftası 19+3

1 cevap

+1 oy
(90 puan)
16 haftalıkken bende 3 lü tarama testi yaptırmak için şehir hastanesine gitmistim. Cinsiyet öğrenirim diye heveslenirken sormama rağmen doktor söylemedi ve ters konuştu moralim bozulmuştu. Hastane çıkışı hemen basak tıpa gittim ve cinsiyetini bende 16. Haftasında o gün öğrendim. 
(71 puan)
Çok saol canım gidebilirim o halde. Esimde bende cinsiyetini çok merak ediyoruz. Öğrenelim artık :). Peki Başak tıpta hangi doktora gittiniz?
(90 puan)
Canım zaten bir tane kadın doktor var orta yaşlarda.  Ama gitmeden internetten numarasına bak arayıp randevu al. Randevuyla bakıyor. Hafta sonunda cumartesi günüde açık olabilir onuda sor hafta sonu gitmek istersen. Zaten izin kağıdı veriyorlar yasaktan dolayı hastaneler.
(71 puan)
Çok teşekür ederim canım. Senin cinsiyetin ilk söyledikleri gibi kaldı? Değişmedi demi cnm
(90 puan)
Yok canım ilk başak tıpta erkek dedi. Ondan sonrasında ki kontollerimdede hep aynısını söyledi doktorlar. Değişmedi :)
(71 puan)
Saol canim tesekurler
-Reklam-

647,917 soru

3,415,607 cevap

4,246,089 yorum

183,135 üye

...