0 oy
220 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (103 puan)

Hanımlar önceden 2 farklı doktora gitmiştim ilgilenmemişlerdi. Bugün ki gittiğim doktor çok ilgiliydi ve çok memnun kaldım. 1 haftadır kasıklarımda ağrı vardı doktor ultrasondan bakar bakmaz altında kasılma gerilme var dedi ben demeden. Bana kanaman var mı dedi akıntın dedi , yok dedim , bol su iç dedi eğer kanaman olursa düşük olabilir dedi.  :( ilk aklima gelmedi sarımsı bir akıntı oluyor bazen ben enfeksiyondur diye dusunuyorum sizler ne dusunuyosunuz bu konuda . 1 ay sonra gel dedi ayrintili ultrason yapacagiz dedi.. Ama en guzel haber Cinsiyeti erkege benziyor birdahaki gelmene tekrar bakacagiz dedi :D

Gebelik haftası 15+4

2 Cevap

0 oy
(557 puan)
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşaallah canım benimki de erkek bu yıl baya erkek bebek doğacak sanırım :) içini ferah tut ağır iş yapma bol bol su içip dinlen inşaallah bi tehliken kalmaz zaten bebişde büyük artık..
(103 puan)
Amin inşAllah duyunca üzüldüm bir şey olacak diye , o yüzden rabbim herkesin bebeğini kucagina sağ saglim almasini nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(379 puan)
Bende 2 gün önce gittim canim.bana da kendini çok zorlamissin o yüzden kasılma var dedi. Aslında ağır işte yapmamıştım günlük ev işleri. ama bazen stres bile kasılmaya sebep olabiliyormuş. Dinlen sürekli yorma birde sıcak tut kendini. Ben şuan öyle yapıyorum. 
(103 puan)
Bende günlük ev işleri dışında bir şey yapmıyorum otururken vs. Battaniyeyle oturuyorum ben zaten çok cabuk usuyebilen biriyim. Stresli bir insanim cabuk uzulen kirilan biriyim eger dediklerinizden dolayida oluyorsa. Ama InsAllah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz :)
(379 puan)
AMİN İNŞALLAH canım. Ani hareket de yapma sakın. Ben hep dua et canım
(103 puan)
Tamam teşekkür ederim inşAllah :)

669,464 soru

3,503,247 cevap

4,358,240 yorum

188,713 üye

...