0 oy
251 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)
8 haftalık hamileyim. Midem öyle şiş ki, yediğim bir şey dokunuyor desem yok yemek yemesem bile böyle. Aynı zamanda ekşimede var midemde acımsı bir tat. Gastrit mi bilemiyorum. Ne zaman geçer nasıl geçer bu durum? Her şey yağlı gibi geliyor yağlı olacak şeyler tiksindiriyor. 
Gebelik haftası 8.hafta

3 Cevap

0 oy
(61 puan)
Saclanma değil daha erken benimde çok mide yanmam olur ben renni duo kullanıyorum 
(86 puan)
Doktor mu tavsiye etti, kaç haftalıktan itibaren kullanılıyor? Mide ekşimesine iyi mi geliyor?
(61 puan)
Doktor tavsiye etmese bile benim mide yanmam eksimem var renni kullanabilir miyim demen yeterli bebeğe zarar kesinlikle vermiyor
(86 puan)
İyi geldi değil mi sizde aynı durumu yaşamışsın? Haftaya gidecepim doktora dediğiniz gibi yaparım. Yoksa bu şekilde  9 ay çok zor, canım çekiyor ama yemek yiyeceğim mide yok dopdolu. Teşekkür ederim canım
(61 puan)
Ben ilk kizim da onunla ayakta durdum çok iyi geliyor
(86 puan)
Sağol canım, teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(206 puan)
Maalesef hamilelik sonuna kadar surenler olabiliyor. Isterseniz aile hekiminize ya da doktorunuza bunun icin bir surup ya da cigneme tableti yazdirabilirsiniz. Sahsen benim kurtaricim oldular :)
(86 puan)
Mide ekşimesi ve mide şişkinliği i yok etti mi o şurup?Adı ne canım, kaç haftalıkken kullandın?
(206 puan)
Talcid ya da gaviscon ikisi de ayni istediginizi yazdirabilirsiniz. Ben cigneme tableti tercih ettim kimisi surupla rahat ediyor. Kesinlikle cok ise yariyor.
0 oy
(116 puan)
canım ben 15+5 haftalığımk ne yersem yiyim oluyor acı su geliyor resmen soda iyi geliyor bazen
(86 puan)
iştah vardı ama bu mide ekşimesi ve şişkinlikten sodayı bile  içecek mide bulamıyorum kendimde. En sevdiğim şeydi soda. Aynen dediğin gibi acı su gelecek gibi bir ekşime. Davul gibi şişlik. Doktora söylediniz mi? Size bir ilaç gibi bir şey tavsiye etti mi?
(116 puan)
çok ilaç vermek istemiyorum dedi az az sık öğün ye dedi
(86 puan)
Bana sadece diafol verdi zararı yoksa bebeğe bu mideme çare bulmasını isteyeceğim. Yoksa bu şekilde çok zorlanıyorum. Kahvaltıdan beri bir şey yiyemedim. Ama midem patlayacak ve ekşi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.

649,230 soru

3,420,444 cevap

4,251,927 yorum

183,492 üye

...