oncelikle rabbim dayanma gucu versin size.
burada ahkam kesip bilmis bilmis konuşann insanale cok yaşamadıkları icin ayni acıyı
bir defa amniyonsentez.kesin sonuçtur tani testi tarama testi degildir.
sizin sagliginiz soz konusu olabilir bu durumda hic dusunmeden gebeliginizi sonlandirabikirsiniz insanlar bu konuda acimasizca konuşuyor
ben rahim de sıkıntılarım var ve hiçbir dr ne rahim güçlendirici ilac veriyor ne de 20li haftalaea geldiğimde dogum başlamasın diye rahim agzina dikis atmiyor.
peki o cok sevgili anneler ne olursa olsun yasasin diye basina bir sey gelmemis gule oynaya hamileliğini geciren anneelr ayni dueumda olsa ne yapardi ben de siizn gibi hemenn hüküm verir gibi konuşayım ama ben cok gencim rahimime zarat veremem benim sağlığım soz konusu derdiniz.
simdi herkesi kendi acisi ile bırakın.
bildiginiz bir sey varsa söyleyin dini bilginiz size kalsin.
yarim yamalak bilgi ile insanlarin pskolojisini daha da kotu etkiliyorsunuz o anennin yasadigini sadede onun o halinden yasayan anlar.
dua edin bir gun sumu demek zorunda kalmayin allahim swn verdin senn.al diye yalvarmayin emi.
insan kinamadigini yasamadan olmezmis unutmayın.