0 oy
456 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (119 puan)
Merhaba ablalarım biz dün 8 haftalık olduk. kahverengi lekelenmem oldugu için progestan verilmisti. önce sari renge döndü bu. sabah 5 gibi de siyah renk akıntıya döndü. normalde gelmiyor ama ben kalktığım zaman geliyor. siyah kanama ne demek? hayatımda hiç görmedim, duymadım. ama ağrım acım yok 
Gebelik haftası 8

1 cevap

0 oy
Daha once kanamaniz olmus muydu ? Benim yogun kanamam olmustu ondan sonraki gunlerde siyah kan pihtilari ve kahve lekelenmem oldu gecti.
(119 puan)
evet daha önce kanamam oldu, progestan kullandım
O zaman normaldir biriken eski kan kendini atiyor endiselenmeyin benim 10 gun surmustu eski kanin kendini atmasi sonra cok sukur bitti.
(119 puan)
midesi bulanır insanların diye de atamıyorum, koyu renk siyahımsı değil mi?
Evet benimki simsiyahti birkac gun ve cok  yogundu ped koyuyordum onume sonra azaldi rengi kahveye dondu kesildi sonra azalarak.
(119 puan)
icim rahatladi, siyah görünce düşük mu yapıyorum dedim. ama ağrım da yoktu, anlamamıştım. sabahın 5inde kimse de yoktu soracağım ya da hastaneye gideceğim
Ama soyle bir sey var sizin kanamaniz olduktan sonra bunlar ortaya cikarsa normal diyelim ki kanamaniz yoktu ama bunlar birden ciktiysa doktora gidin yaniltmak istemem. Ben mesela 9+4 iken kanama yasadim baya durduramiyordum dusuk sandim doktora gittim sorun yok dedi o gunden sonra kanama seklim size tarif ettigim gibiydi sizin de boyleyse korkulacak bir sey yok eski kan atiyor kendini renginin degismeai normal fakat kanama olmadan birden basladiysa doktora gidin muhakkak.
(119 puan)
2 haftadır progestan kullanıyordum. önce yoğun kahverengi geldi, kanamaya döndü ve progestan verdiler. birkaç gündür sadece peçeteye gelecek gibi kahverengi akinti geliyordu. gecen gün o da sari rengine döndü, bugün sabah 5de de siyah olarak geldi
O zaman doktora gidin yine de acile falan gidin doktorunuza gidemiyorsaniz ne olur ne olmaz  yine de baktirmak lazim .
Doktora gittiniz mi acaba ?
(119 puan)
evet abla, bebeğim ölmüş. dun gece kürtaj oldum
Yaaa cok uzuldum beklemiyordum boyle bir sey :( Allah kucaginiza tez zamanda hayirli bir evlat almayi nasip etsin insallah ..
(119 puan)
inşallah ablam, teşekkür ederim. allah herkese versin...
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 292 göst.
23 Nisan 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Zinet (77 puan) sordu
0 oy
7 cevap 502 göst.
0 oy
2 cevap 254 göst.

651,079 soru

3,427,513 cevap

4,260,055 yorum

184,020 üye

...