0 oy
319 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde
Merhaba tatlış anneler

Bugün karnımın içinde bir gıdıklanma hissettim. Bu bebek hareketimidir? :) 15.haftamdayım hissedilir mi ki :) 

5 Cevap

0 oy
(532 puan)
Canım gıdıklama değilde genelde baloncuk patlar gibi his edilir ilk gebeliğinse daha erken ben ilkinde 18 de his ettim
Evet ilk gebeliğim. Bi an sevindim acaba hissediyormuyum diye :D teşekkür ederim :)
(532 puan)
Azıcık sık dişini görecen inşalah Dünya'nın en güzel duygusu her hareketi insana ayrı bir mutluluk veriyor heleki hareket etmesi orda yaşadığını belli ediyor sana iyi oldugunu anlıyorsun ya anlatılmaz bir duygu rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan
Amin inşallah Allah razı olsun canım:)
-Reklam-
0 oy
(14 puan)
Ben 17. Haftada dalga dalga hissetmistim :)
Valla bende de gıdıklanma şeklinde arka arkaya olunca hissediyormuyum acaba dedim :) darısı bana :)
0 oy
(3,568 puan)
Gazdir o canim gazz
Yok canım gaz illaki belli oluyor da bi meraklanmıştım hissettim mi diye :)
0 oy
(212 puan)
Tabiki hissetmiş olabilirsin ilerleyen günlerde tekrarlar zaten. 3.gebeliğim tecrübesiz değilim bu çocuk değildir erken daha diyenlere de bi mana veremiyorum. Her gebelik ve her gebe farklıdır sizden erken hissetmesi yanlış olduğu anlamına gelmiyor 
Böyle bir karınclanmalar oluyor ara ara. Bugündr gıdıklanma olunca hissettim mi acaba dedim :) ilk gebeliğim olunca bilemedim nasıl bir şey olduğunu :) teşekkür ederim :)
0 oy
(70 puan)
Benim de ilk gebeliğim 15. Haftada iki kez hissettim minik tekme kalp atışının biraz daha şiddetlisi gibi ama o hafta hep orda karıncalanma gibi hissettim. O his anlaşılıyor bebek olduğu anlaşılıyor yani  gaz diyenler oluyor tabi sanki daha önce hiç bağırsak hareketi yaşamadık  16. Haftada daha net ve sık oldu sonrası hep daha şiddetli olarak devam etti şuan 20+2 .
Bende sağ tarafıma yattığımda karnımda rahatsızlık hissediyorum, sol tarafıma yattığımda rahat oluyorum :) karnımda ara ara karıncalanmalar oluyor ama bugün gıdıklanma olunca hissediyormuyum acaba dedim:) teşekkür ederim :)
(70 puan)
Rica ederim benim de sol tarafımda oğlum sağa yatınca daha rahatım:-) ultrason ile doktor bakarken ne tarafta olduğuna bakın sağ tarafta ise emin olabilirsiniz zaten bebek olduğuna ama o his anlaşılıyor zaten :-)

654,698 soru

3,441,598 cevap

4,275,571 yorum

184,964 üye

...