0 oy
246 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (309 puan)
Arkadaşlar merhaba bebegimin cinsiyeti erkek  birseyler almak istiyorm dogumum yaza geliyor temmuz buyuk ihtimalle ben neler alacagimi bilemedim boyutunu ne kadarlik alicam falan yardimci olurmusunuz ilk bebegim
Gebelik haftası 15

8 Cevap

0 oy
(1,068 puan)
Daha var biraz bebek kilo alsin ona gore alirsin 
-Reklam-
0 oy
(752 puan)
Haftamız aynı canım benimkide erkek ama bence biraz bekle kilosuna göre alırsın 0 3 ay fazla alma ben bir tane hastane çıkışı alacam birde 0 3 ay zıbın tulum felan  sonra 3 6 ay alacam çünkü bir defa anca giyiliyo hele birde iri bevekse oyuzden bekle birazdaha bence
0 oy
Daha erken bence ama alacaksan 0-3 ay fazla alma canım. Bebekler çabuk büyüyor en fazla bir defa giydirebiliyorsun. Benimde kısmetse ağustosa doğumum. 
(148 puan)
Benimde kısmetse ağustos
0 oy
(9 puan)
Canim  hastane çıkışı zıbın alt pijama bir kac tulum takim 0-3 ay al 1 ay bile giyse devamli üstünü değistireceksin ihtiyacın olacak 3-6 zıbin tulum takimda al olmadığı yerde elinin altinda olsun. 
(9 puan)
Gerçi yaz bebeği pijama alta falan gerek yok senin için takim tulum bak sen
0 oy
(217 puan)
3.6 ay kısa al canım kısa çıkarır inşallah.. benim de Mayıs sonu, yazlıklar şimdi indirkmde diye aldım ben 3.6 ay hep.. bikac da kışlık aldım 9-12 ay 12-18 ay civari
0 oy
(23 puan)
Bir temmuz annesi daha benimle birlikte 15+6 yım bende  Ben şimdiden 0-3, 3-6, 6-9, 9-12 ay zıbınlarını, yenidogan bebek bezlerini aldım ilk gebelik benimde en çok gerek duyacağın bunlar dendi ailemden. Biberon, alıştırma biberonu ve ilk gerekli ihtiyaçlarını almaya başladım. Kendimi alamadım hatta çıngırak aldım.0-6 ay arası olan ihtiyaçlarını alıyorum. Bebek bornozu gibi vs.
0 oy
(567 puan)
Şu an çok erken alışveriş için ha kışın yazlıklarda indirim var kaçırmayayım dersen yenidoğan olarak değil de 3 ay bedenli yazlık bir iki takım alt üst alabilirsin. Ama asıl alışverişini 6. Ayını tamamla öyle yap derim
0 oy
(55 puan)
Benim ikinci bebeğim olacak benimki de erkek temmuzda doğacak. Cnm bebegine bir takım hastane çıkışı al şık güzel Bi şey. İki tane de 5 li zıbın takımı al bunlar 0-3ay. 

5-6 tane 0-3ay çıtçıtlı beyaz badi al iki tanesi yandan açılan olsun göbegi düşene kadar daha rahat kullanım olur. 

Zıbın takımı fazla alma çünkü temmuz ayı oldugu için fazla giydiremiycez o yuzden yazlık şeyler al onları da 3-6 aylık beden al çünkü 0-3 ay beden kıyafetleri en fazla bir ay giyebilir çabuk kilo alıyorlar. 

Benim ilk bebeğim şubatta doğdugu için yenidoğan olarak kalın kıyafetleri kalmıştı ben olabilecekleri sectim ikincisi de giyer dye ama yazlık yoktu yaz kıyafetleri aldım ben lcw de yenidoğan yazlık kıyafetleri çok uygundu 1-3 ay ve 3-6 ay beden tişört şort ve kısa kollu şortlu tulumlardan aldım ben çünkü temmuz çok sıcak zıbın giyemez dye düşündüm. 

İnce penye kumas pijama takımı al

Mutlaka iki tane müslin örtü al. Renkli penye battaniye mutlaka al çok lazım oluyor. 

Bol bol renkli desenli çıtçıtlı badi al ve altına penye eşofman altı günlük evde böyle rahat olur giydirmek sıcakta. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,131 soru

3,427,752 cevap

4,260,341 yorum

184,034 üye

...