0 oy
650 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (789 puan)
Kizlar ben önceden de asla balık yemezdim şimdi midem bulanıyor zaten zar zor biraz birşeyler yiyebiliyorum balık  hiç yiyemiyorum düşüncesi bile midemi bulandiriyor et de yiyemiyorum  acaba bebeğe bir zarari olurmu vitamin olarak alsam zarari dokunurmu hangi OMEGA 3 takviyelerini kullanıyorsunuz ben doktoruma soruyorum gerek yok diyor bebeğin gelişimine etkisi olacak diye korkuyorum bir zarari olurmu ?
Gebelik haftası 8 hafta

5 Cevap

0 oy
(94 puan)
Doktorum bana regenesis max vermişti canım ama ceviz ye bol bol 
(789 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(771 puan)
Doktorunuza mutlaka söyleyin bana  Ocean Mummy verdi.  en iyisi bu dedi hatta doktor eşine de bunu iciriyormus. Ben de hiç yiyemiyorum balık. Semizotu tüketmeye çalışın gerçi mevsimi de geçti ama. Arada sırada somon yiyebiliyorum onu da akşamdan sariimsak zeytinyağı kekik ve tuza yatiriyoruz. Bu şekilde pisirince balık tadı hiiicc kalmıyor tavuk gibi oluyor. 
(789 puan)
Hayır dedim ben tuketemiyorum dedim doktoruma hiç bir teste bakmadı hiç birşeye ultrosana baktı   gerek yok OMEGA 3 e dedi acaba 8haftaligin  erken diyemi öyle diyor doktor . Eşimde gerek yokmus niye tutturdum diyor  ben bulantidan doğru düzgün birşey tuketemiyorum istiyorum ki vitamin yazsın alayım bebeğe zararı olur vitaminsiz kalacak diye korkuyorum öyle arada kaldım kizlar ben mi yanlış düşünüyorum
(771 puan)
Belki de erken diye başlamamistir doktor vitamine. Çünkü bana da 18. Haftada verdi. Ama OMEGA çok gerekli diye biliyorum. Ablam 28 Haftalık erken doğum yaptı çok şükür sorunsuz kuvezden çıktı bebis. doktoru ablama kullandığın balık yağı sayesinde bu bebek toparladı demiş.
0 oy
(127 puan)
İlk 3 ay da vermiyo genelde doktorlar. Bana vermedi. Folik asit sana yeter dedi. Çünkü ilk zamanlar mide bulantısı oluyo vermiyoruz ddi. 4. Aya girince multivitamin yazdı. Onun içinde de her şey var zaten. Sıkıntı yapma derim. Bende istemiştim senin gibi sonra demişti.
0 oy
(789 puan)
Anladım kizlar çok sağolun bi daha gittiğimde bir daha sorayım olmadı 3hafta sonra randevum var 
0 oy
(1,695 puan)
Şuan haftan erken sonradan yiyebilirsin belki. Bende regenesis max kullanıyorum 3.aydan sonra başladım. 
(789 puan)
Balık yemeye karşı fobi var bende bir kere zehirlendim ölüyordum o günden sonra bir daha hiç sürmedim ağzıma yersem ölme korkusu var  3 hatfa sonra verir inşallah şimdi erken diye önermedi galiba 3hafta sonra 3 aya yaklaşıyor  sorarım bir daha doktoruma artık olmadı başka kadın doğuma sorarım
(1,695 puan)
Anladım bende öyleydim ya zehirlenmek çok korkutuyor beni tüketirken çok çok dikkatli oluyorum seçerim herkesin yaptıgını yemem. Olabilir belki de ondan önermedi.
(789 puan)
Bu arada bu onerdiginiz regenesis Max içeriği çok güzel
multivitamin gibi internettenn baktım soracağım bakalım
(1,695 puan)
Evet herşey var içinde sadece omega 3 değil. Bunun yanında başka vtamin kullanmanıza gerek kalmıyor ben hergün bir tane alıyorum diri tutuyor öyle hissediyorum.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 753 göst.
0 oy
7 cevap 474 göst.
25 Kasım 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ebru Batmaz (11 puan) sordu
0 oy
11 cevap 875 göst.

647,889 soru

3,415,486 cevap

4,245,980 yorum

183,126 üye

...