0 oy
330 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
düzenledi
Bayanlar detaylı ultrasonla pelitonoloji aynı seymi 

3 Cevap

0 oy
(5,600 puan)
Perinatoloji doğru bı bölüm bende orda yaptırdım ayrıntılı usg. İle bebeğin tüm organlarını inceliyorlar ,21 ve 22 haftalar yapılması uygundur.
(3,487 puan)
Yok diyor ki ben zaten perinatolojiye özelde gittim devlete sevketti. Zaten gidip detaylı cektirdim aynı şeyse gitmeyim devlete perinatolojiye diyor. Konu sahibine yazmıştım cevabım perinatolijinin tek işi ultrasonla bakmak degil yani. Aynı seyi düşünüyoruz sizinle. Mutlaka perinatolojiye gitmesi gerek ki hiçbir özel zorda kalmadığı sürece devlete yönlendirmez.
(5,600 puan)
Aynen ayni seyi konuşuyoruz balım. Demek istediğim şu benimde özelde her ayrintiliyi çeken perinatoloji uzmanı değil cnm. Radyoloji uzmanlarida çekiyor. Bilemeyiz ki hangisinde çektirdi.
(3,487 puan)
Özel zaten bazı konularda hiç guvenilir değil. Millet e ağzını burnunu gosterip resim verip yolluyor bir çocuğu. Allah iyilerle karşılaştırsin
(9 puan)
Çok teskr ederim benim anlatmak istediğim ben bu güne kadar hep özele giitim 22 haftalıkken de detyli ultrason yaptrdm hiç bı sıkıntı çıkmadı sadece amnoyotik sivim fazla çıktı doktorum sekerdendr dedi ama şekerde çıkmadı neden yüksek olabileceğine dair de  biseyde söylemedi bende bu yüzden devlet Hastanesi'ne gittim oradaki doktrda pelitonolojiye sevk etti ama ne sıra bulabiliyorum ne de randevu o yüzden detaylı ultrasonla pelitonoloji aynı şeyse gitmiuim başka bı çare arıyim diye sordum kafam çok karıştı cnku k.bakmayin ilk gebelihim her konuda tedirginim
(3,487 puan)
Perinatoloji çok zor şu dönem. Yanı başımda kaç hastane var ben 50 km ötede bir hastanede buldum. Yani keşke sizi aydinlatabilseydi doktorunuz. Yani ben 14. Hafta randevu aldım mhrs den. Sonra gidip doktordan tekrar randevu aldım 20. Hafta için. Erken davranmak gerekiyor. Ama acil bir durum olsa Perinatoloji olan hastaneler hemen alır merak etmeyin. Mesela ben sehir hastanesine gidiyorim içinde perinatoloji var. Ama acil riskli hastaları direkt yönlendiriyor lar. Randevu alamıyorsunuz yani.
-Reklam-
0 oy
(217 puan)
Detayli ultrason perinatoloji yapar zaten.
0 oy
(1,617 puan)
perinatoloji riskli gebeliklerin takibi içindir. hem bebeğin hem annenin sağlığını kontrol eder. detaylı ultrason da genelde perinatoloji uzmanları tarafından yapılıyor çünkü detaylı ultrason uzmanlığı her kadın doğum doktorunda olmuyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
7 cevap 238 göst.
0 oy
10 cevap 719 göst.

648,175 soru

3,416,504 cevap

4,247,032 yorum

183,207 üye

...