0 oy
169 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (2 puan)

Merhaba kızlar. Evliyim. 11 ocakta regl oldum 5 gün sürdü ve bitti. 3 4gun önce de ilk önce kahverengi sonra pembemsi şeffaf gibi lekelenmem oldu. Ve bitti. 11 ocaktaki reglimi erken gördüm 10 gün erken regl oldum ilk defa. 3 4 gündür ise mide bulantim aşırı var yemek yiyemiyorum. Dün sofrada yemek yerken migdem bulandı çok. Halsizlik yorgunluk var. Ve uyku isteği. Dün gece test yaptım tek çizgiydi bıraktım koydum bidaha baktım çok geçmeden soluk pembe bi renk belirmiş yok denecek kadar soluk. Işığa yakın tutunca daha çok belli oluyor.  Sabah kalktım baktım o soluk olan bembeyaz çizgi olmuş belirmiş çok napmaliyim hamilelik varmıdır adet dönemini beklemelimiyim? Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu yardım edin lütfen.

image

image

3 Cevap

0 oy
(2,871 puan)
Canım test bozuk olabilir. Yada ilk çıkan doğrudur. Daha adetinin bitmesinin üstüne 1 hafta geçmiş yumurtlama gerçekleşmemiştir bile. Ama üstüne adet goren var benim kuzenimin eşi 3 ay adet gördü hamile olduğunu anlamadı sonra adet olmayınca doktora gitti doktor bebek 3 aylık olmuş nerdesiniz sen dedi oda adet goruyodum nerden anlayacaktim hamile olduğumu dedi. Öyle bişey de olabilir. Testi tekrarlayabilirsin. Bu test pozitif olduğunu göstermiyor canım.
-Reklam-
0 oy
(382 puan)
Benim testimde böyleydi canım hayırlı olsun diyelim ama çok fazlada ümit vermeyelim büyük ihtimalle hamilesin kan testi yaptir
0 oy
(183 puan)
En güzeli kan vermen ama testin bozuk gibi geldi bana yada fazla idrar damlatmışsın

İlgili bir soru bulunamadı

656,699 soru

3,449,322 cevap

4,285,121 yorum

185,499 üye

...