0 oy
351 göst.
Doğum kategorisinde (35 puan)
4 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam. Doğum öncesi corona testi yaptıranlar süreç nasıl geçti.

( ben yaptırmak istemedim, hiçbir belirtim yok gayet iyiyim, o stresi ve acıyı yaşamak istemiyorum) doktorum yaptırmak zorunlu dedi( devlet hastanesi) özeli aradım hasta istemiyorsa yapmıyoruz dediler.

Lakin devlette yapacağım için yapmak zorunlu.

Bu konuda yapanlar ya da bilgisi olanlar yazabilir mi?

Ne olup bitiyor, acıyormu, test sonucu sonrası ne oluyor vs....
Gebelik haftası 38+1

6 Cevap

0 oy
(1,300 puan)
Neyinden korkuyosun ki korkulcak hic bisey yok saniyesinde bitiyo sıkma kasma kendini korkulcak hic biseyi yok
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan)
Burnundan ve boğazından uzunca kulak pamuğu benzeri birseyi sokarak suruntu alıyorlar. O esnada tuhF oluyor tabi, gözlerin yaşarıyor, bogaz o kadar kotu değil de burnundan beynine sokuyorlar gibi hissediyorsun.ama korkacak birsey yok iki dakikaya hersey normale dönüyor. Bi anlık bisi yani. Zaten örneği alması 1 dk bile sürmüyor.
(35 puan)
Yani bu strese bu sıkıntıya girmeye gerek varmı?heleki hiçbir belirtim yok ve sağlıklıyken. Şimdiden gerildim yani. Maddi imkanım olsa sırf şu testi yapmamak için gidip özelde doğum yapmak isterdim. 1 dk bile sürmüyor ama stresi ve zorunluluğu beni sinirlendirmeye yettti
Teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı
(276 puan)
Ya pozitif çıkarsa o zaman be oluyor peki ? Nasıl ilerliyor süreç ?
(80 puan)
Eğer varsa ve belirti gostermiyosa siz de tasiyiciysaniz o zaman o kadar doktorun hemşirenin bebeklerin hakkını nasıl vereceksiniz siz bence bundan korkun.
(4 puan)
Yeni bir yasa çıkmış ve artık zorunluymus yaptırmak ozeldede yapiliyo stres yapmayın kendinize inanın çok zor degil
(217 puan)
Sevgili serap ne güzel söylemişsiniz korktugumuz için test yaptırmazsak ve taşıyıcı isek o kadar saglik çalişani ve doktorun bizden sonra o ameliyat masasina yatacaklarin günahini nasıl taşırız. Böyle hayati meseleler keyfiyete bırakılmamalı zorunlu kılınmalı bence.
0 oy
(300 puan)
 Büyük oğlum kovit oldu yarın 5,. Gün ben 37 haftam bitti dün yaptırdık bütün evdekiler negatif çok şükür kovit olan oğlumuu mecburen başka yere yerleştirdik örenince hemen hiç acımadı korkma saniyeler sürüyo dakika bile deyil canımm
(35 puan)
Hadi inşaAllah. Bir an önce bu stresi atlatır, doğumumu yapar selametle eve döneriz... Teşekkür ederim
(300 puan)
Ayyyy inşallah canımm
0 oy
(499 puan)
Ablacım doğum yapmaktan değil de basit bir testten mi korkuyorsun, amann korkma bir şey olmaz boş yere strese sokma kendini doğumuna odaklan 
0 oy
(91 puan)
Valla canım bana da öyle çok acıyor yok şöyle kötü böyle kötü diye anlattılar titreye titreye gittim neyinden korkmuşlar bunun dedim . Doğum için de öyle sezeryan oldum allaha çok şükür öyle anlatılanlar gibi kötü olmadı herşey senin elinde boşuna o güzel anları kendine zehir etme derim ben allaha güven herşey çok güzel olacak.
(35 puan)
İşte buna çok sevindim.çok teşekkür ederim, azda olsa içim rahatladı ☺
0 oy
(4 puan)
Dün özel bı hastanede doğum yaptım bendende test istediler zorunluymus artık yaptırdım korkacak bıseg yok bende telaş yapmıştım rahat olun sagsalim bebeğinizi kucağınıza alırsınız ins.
(35 puan)
Allah razı olsun, inşaAllah. Çok teşekkür ederim,

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 831 göst.

651,119 soru

3,427,695 cevap

4,260,245 yorum

184,032 üye

...