0 oy
467 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (39 puan)
Tüp bebek sonucum pozitif ti sevindik ettik sonra iki üç katına çıktı daha da sevindik..kese için beklerken dün kanamam başladı..çok azdı ama kırmızıydı. Doktora msj attım duphaston başla dedi.hemen gece  kullandım ilacı , az önce bir daha kanama başladı. İlacı kullanmama rağmen..

5 yıldır bekliyorum  eşimin artık hevesi kaçtı  yoruldu ki bende aynı şekilde. Şuan ümidim.kalmadi. sanırım sağlıklı bir şekilde kucağıma bebek alamayacağım.  Anne olamayacağım . Şu hayattan ne ev ne araba ne başka bişey istedim. Tek istediğim evlat sahibi olmakti... Herkesin derdi kendine ağır elbet ama beni arayıp saçma sapan elti görümce kaynna vs anlatan arkadaşlarımı artık dineoemk  istemiyorum. Tahammül edemiyorum.. ben nelerle.ugrasiyorum.onlar neler derdinde. İnsanlardan uzaklaşmak evden kaçmak bir başıma.bir hayat sürmek istyorum. Ailem desen ben unurlarinda değilim. Evlendikten sonra beni silmiş gbi hiç doğru düzgün arayıp sormazlar derdimi dinoemezler . Eşimin ailesi daha çok arkamda daha çok destek.  Şu zaman akadar bebek.icin kaç bin TL harcadim diyorum aileme  olsun olsun diyorlar. Kendileri üç beş binlira lik seylere  dert ediniyrolar .offf Allah alsa canımıza kurtulsam su hayatttan. 

Artık oatlamak uzereydim kusura bakmayın buraya yazdım.
Gebelik haftası 5+2

14 Cevap

0 oy
(40 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Arkadaşım aynı yöntemle bende hamile kaldım ve 9. Haftamda şakır şakır kanama başladı ve bulunduğum yerde ilaç bile vermediler doktorun bana dediğin sağlıklı bir embriyo ise yaşar şimdi çok şükür 21 aylık bir kızım var ve ümidini asla kaybetme arkadaşım 24 sene sonra bir kızı oldu 17 kez tüp bebek denemesi var ve bir tanıdığım 18 sene sonra bir kızı var Allah'tan ümidini kesme yaşamayan bilmez ama mücizelere inan Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş ama eğerki bana doktorun dediği eğer bebeğin giderse zaten sorunlu bir bebek demişti.. 
(39 puan)
Allah razı olsun canım inşallah güzel gelismeler yaşarım gerçekten yaşamayan bilmez. 5 yıl bile bana çok uzungeliyor
(211 puan)
Canim seni cok merak ettim durumun nedir?
(39 puan)
Merhaba canim sağolasın iki bebeğimde kaybettim malesef..hayırlısı böyleymiş . Yarın kürtaj olacam sanırım. Hepsi dusmediyse
(211 puan)
Rabbim sabırlar versin canım.  Allah yakın zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun
-Reklam-
+1 oy
(80 puan)
Tup bebek surecini, o sureci yasamamis hic kimse anlamaz,öz annelerimiz bile..benim annem de cocugunun olmamasinin sebebi ben degilim,evlat edin demisti..aileniz bile olsa kimse icin uzulmeyin.ben kendi ailem dahil beni uzen herkesi hayatimdan cikardim.o zmn ogrendim hamile oldugumu.cunku insanin icindeki dert kendini kemiriyor ne yazik ki..size tek tavsiyem kadin dogum hastanesinin aciline hemen gitmeniz.ne zorluklarla gorulen pozitif icin yapabileceginiz tek sey bu..allah yardimciniz olsun.insallah bebeginiz saglikla sizinledir..
(39 puan)
Allah razı olsun evet bu yüzden şehri terketmek.istyorum. artık ecvremdeki insanlardan bıktım g
0 oy
(604 puan)
Kuzum benim cok üzüldüm Rabbim insallah en kisa zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah lütfen icini karartma kötü düşünme Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur sabret. 
0 oy
(39 puan)
Bence ben artık herşeyden ümidi kesmeliyim, vücudum hamilelik.icin uygun değil demekki kullandığım.ilackarin haddi hesabı yok..eşime.surekli ilaç. Al demekten yoruldum.olmuyirsa olmuyor neyi zorluyorum ki. Allah  bana bebek vermeyecek belkide .nasibimde yo. Bu 2. Denemem.oncekileri saymıyorum.bile.yok asilamasiydi haliydi ignesiydi tekrar tekrar neler denedim..yapmadığım.kica karı ilacı kalmadı .
0 oy
(1,331 puan)
Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih. Yâ tâmmu

Canm bu duayi gunde 7 kere oku lütfen oku bu dua düsük olmamasi icn .

Bn iki gebeligmdede okudm faydasini gördm snde oku.

Ümitsizlige kapilma ve sakin her ne olursa olsn ölümü isteme nefes aldikca hep bi sansin var demektir 

Yagan yagmurda okunana ezanda bol bol.dua et

 
0 oy
(1,331 puan)
Bana ismini soylermisn sana özel dua edicem 
(39 puan)
Allah razı olsun semiye
0 oy
(811 puan)
Doktora gidin bakalim belki dusmemistir. Bazi kadinlarin hamilelik boyu kanamasi oluyor. Ilk tup bebek denemenizse umudunuzu kesmeyin. Bence imkan varsa asilama ilac vakit kaybetmeden hemen tup bebek denenmeli. Daha az yipratici oluyor. Asilama ile normal yoldan hamile kalma orani arasindaki fark cok az doktorlar niye asilamada israr ediyor anlamiyorum. 
(253 puan)
Daha çok para almak için biliyorlar aşılama tutmayacak 2 3 ordan da ne gelse kardır mantığıyla yaklaşıyor çoğu doktor. Gözlerini para hırsı bürümüş bizim ne çektiğimiz umurlarında mı
(811 puan)
Cok dogru soyluyorsunuz. Ben yurtdisindayim 1 yil normal yoldan denedim olmadi. Cikolata kistim varmis ve alinacak buyuklukte degildi. Doktorum bana sorarsan asilamayla ilacla vakit kaybetmeyelim hem psikolojik olarak agir hem de yasin genc yumurtalarin saglikli tup bebekle hemen sonuc alalim dedi. Allaha sukur ilk denemede tuttu. Tup bebek fobisi var bizim insanlarimizda ama bence bin defa diger yollari denemek cok daha yipratici.
(39 puan)
Teşekkür ederim.bu ikinci tüp bebek denemem
(811 puan)
Cok zor bir surec Allah guc kuvvet versin. Her bebegin bir zamani olduguna inaniyorum. Insallah daha fazla bekletmez sizi.
0 oy
(253 puan)
Transferdem sonra hemen lutinus ve progeston fitil başlamado mı doktorun başlamadıysa doktor hatası var çünkü tüp bebeklerde ilk üç ay düşük pl olmaması için muhakkak kullanılıyor. Ben de tüp bebek yaptırdım 10 haftalık hamileyim neredeyse üç aydır sabah akşam iki farklı fitil kullanıyorum. 
(39 puan)
Progestan fitil progestan iğne kullanıyorum  Rabbim tamamina erdirsin inşallah  sağlıkla kucağınıza alirsiniz
0 oy
(80 puan)
Canım şuanda durumunu anlamamız cidden çok zor ama olumlu düşün. Bebeğin halen daha seninleyse bu kadar üzülmen onun için iyi degil. Kanaman aşırı derecede degilse gitmemiştir. Benimde geçen hafta kanamam oldu bebegim benden gitti diye çok üzüldüm ama çok şükür benimle. Senin bebeginde öyledir insallah. Kendine dikkat et sakın ayağa kalkma ayakları hafif yukarıda sırt üstü uzan. Hemen en kötüyü düşünme.
0 oy
(778 puan)
Sanki beni anlattin kimse destek olmadi kimseden bisey gormedim 38 yasimdayim allahtan hic birsey istemedim maddi ,sadece aile olmak istedim kimsem yok cok uzgundum ,caresizdim 2.tup bebegim tuttu allaha sukur 9.hafta bitiyor bugun insallah canim lutfen doktora git boyle olan cok var bebegin hala seninledir belki nolur umutsuz olma bir bakilsin ne biliyorsun ne oldugunu lutfen bir doktora git
(778 puan)
Canim nasıl oldun son durum ne valla hep aklimdasin bana cevap ver lütfen
(39 puan)
Merak edip sorduğun için teşekkür ederim canım çok şükür bgun keseyi gördüm. İnşallah sağlıklı ilerler. Hala kanama ara sıra geliyor.
(778 puan)
Oh allaha şükür insallah kesilecek ilaclarini kullan korkma dua et alacagi nefes vardir insallah cok sevindim gercekten
(39 puan)
Allah razı olsun desteğiniz için Rabbim sizinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sihhatle  çok şükür
(778 puan)
Amiin cumlemize insallah
0 oy
(826 puan)
İlacını düzenli kullan ayaklarının altına yastıkkoy rabbim korktuguna ugratmasin ve kadar çaresiz konuşma herşeyin bir zamanı var insallh o zaman simdidir stres edersen bebek düşer üzülme 
0 oy
(801 puan)
Çok çabuk pes ediyorsun bende tüp bebekle 5 sene sonra hamile kaldım elhamdülillah.. Ama o tüp bebekte tanıştığım öyle arkadaşlar vardı ki onlara üzülmekten kendime sevinemedim bile.. Öyle değişik hikayeler var ki... Oturup sırf hamile kalabildiğin için bile çok şükredersin 
0 oy
(424 puan)
Herşeyin hayırlısı  allah'tan  bak benim normal  olduğu  halde henüz  kucağıma  alamadım  hep erken doğum  düşük  yaptım. Allah'a  dua et ve sabırlı  ol ınş allahın izniyle olur bebeğin. Stres  yapma.allah yarmcin olsun inşallah 
0 oy
(136 puan)
Canım benımde kanamam oldu 8. Haftamda falan adet olmuş gibi boşaldı iğne oldum bende benimkide tüp bebek şuan 21 haftalık oldu ikizlerim o yüzden geçiyor kendini üzme hiç dua et dinlen bol bol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 65 göst.
23 Şubat Tüp Bebek kategorisinde Derinn78 (5 puan) sordu
0 oy
5 cevap 135 göst.
10 Ekim 2023 Tüp Bebek kategorisinde Kayaseyma (21 puan) sordu
0 oy
5 cevap 91 göst.
13 Aralık 2022 Tüp Bebek kategorisinde Zeynep8934 (14 puan) sordu
0 oy
4 cevap 125 göst.
16 Ekim 2022 Tüp Bebek kategorisinde Buki (25 puan) sordu

644,228 soru

3,402,479 cevap

4,230,032 yorum

182,192 üye

...