0 oy
648 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (543 puan)
kapalı

Merhaba arkadaşlar 7+6 haftalık hamişim ilk öğrendiğim zamanlar canım yeşil zeytin istiyordu normalde çikolata yemeden gün geçirmezken çikolatadan soğudum peynire çok düşkünüm bulantım yok gibi bu aralar deli gibi siyah zeytin yiyorum sizce cinsiyeti ne olur sadece eğlence amaçlı soruyorum Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

16 Cevap

0 oy
(3,236 puan)

Ya benim arkadsim hamileligi boyunxa surekli cikolata tatli yedi ancak kızı vardi :) degisiklik gösteriyo o. Gecende bi arkadas gobek killari yukariya bakiyoda erkek asagiyasa kiz yazmisti. Degisik rivayetler var bu konularda. Ama tabi once saglik :) 

(62 puan)
Yaaaa bu yorumu okuyunca hemen gobeğime baktim benimkilerin yarisi aşağa yarisi yukari bakiyor hahhahh:) herseyim bir garip yaaa
(3,236 puan)
Ay benimde öyle  kararsiz heralde kuzucum
-Reklam-
0 oy
(2,492 puan)

Ayyyy ayniii beni anlatmissin bende 10+0 im. Heeeergun cikolata yiyen ben canim hic cikolata istemiyor. Her sabah 1 kalip peynirbyiyorum nerdeyse ve bende kahvaltida on tane siyah zeytin yiyorum nerdeyse :))

(2,492 puan)
Yok yok yanmiyor yani simdilik :)))
(1,126 puan)
erkek galiba seninki
(2,492 puan)
Bi kizim var gonul erkek istiyor ama Rabbim hayirlisni versin daha var ogrenmemize bidahaki aya insallah
(543 puan)
Belli oldu mu cinsiyet :)
(2,492 puan)
Yok canim yaa soylemedi bisey doktor on gun sonra yine gidicem :)
0 oy
(273 puan)

midem bulanırken tatlıya yanaşmıyordum. geçince tatlıyı çok yemek istedim. kahvaltıda ben de çok zeytin yiyorum. cinsiyetimiz erkek :) 

0 oy
(62 puan)

Bende çok siyah zeytin yiyorum canım doktor erkek dedi. Zeytinle alakalimidir bilemem tabi :) Rabbim hayirlisini versin insallah.

(2,492 puan)
Benin daha ogrenmeme  1 ay var icime erkek doguyo niyeyse. RABBIM hayirlisini versin cumlemize
(62 puan)
Aminn inşallah canim bende erkek olduğunu rüyamda görmüştüm insan hissediyor :)
0 oy
(885 puan)

Ben çok siyah zeytin yıyorum prensesim olacak

0 oy
(124 puan)

Bennn cikolatadan nefret eden bi insandim ama suan hergun yemesem olmuyor 27. Haftamdaym oglusumuzu bekliyorm:))

0 oy
(43 puan)

Bence zeytinle cinsiyetin bi alakası yok ben kızımda da çok yedim şimde 29+3 günlük hamileyim  oğlum olcak hayırlısıyla yine çok yiyorum :)) 

0 oy
(88 puan)

bende tatli delisiydim ama hamile kalinca tatliyi agzima koymadim ama oglum oluyor degisiklik gosteriyor yani 12 haftaya kadar ekmek zeytin oeynir yedim sadece ☺

0 oy
(1,354 puan)

Ben ilk 3 ay çileğe takmıştım kafayı sonra bir iki ay eriğe taktım ondan sonrada çikolata börek hamur işlerine düştüm hala öyleyim.

0 oy
(1,192 puan)

Amin tatlım sen zeytin ben domates fazla yemezdim domates yani olmasada olurdu ama domates delisi oldum elalemin çocuklarının canı neler istiyor benim kuzum dayısı gibi domates sevecek galiba bulantim çok oldu yavaş yavaş geçiyor ama kötü koku duyunca ögürmekten kendimi alamıyorum cinsiyete gelince tatlıyı fazla sevmezdim ama canım tatlıda çekti ekşi de içime erkek doğuyor benimki 

0 oy
(1,192 puan)

Ha bide bebek sağdaysa erkek soldaysa kız diyorlar benim sağda bakalim prens mi prenses mi olacak

0 oy
(219 puan)

Bence erkek olur %95emin


0 oy
(1,038 puan)

Ilk zamanlar bende a101 in yesil zeytinini yiyordum kavanoz kavanoz mide bulantisinsan dolayı birde erik yemiştim cok simdi 29+1 im ve aabah uyanir uyanmaz bir cikolatali kek yemezsem olucekmis gibi hissediyorum ki normalde hic sevmem çikolatayı yada turevlerini anca canım cekerse tatli yerdim ama oyle oldu :))

0 oy
(7,364 puan)

Ay bende ayniyim ya kızım da tatlı diye öldürdüm şimdi görmeye hatta düşünmeye bile tahammülüm yok canım sürekli hamur işi istiyor ve dediğin gibi peynir çok canım istiyor bende 5+6 haftalık gebeyim bakalım cinsiyetler ne olacak :)

0 oy
(655 puan)

Bende ilk haftalar mide bulantisi yasiyrdum.sadece tarhana ve zeytin yedim.halada icim cok gecerse hemen siyah yesil farketmez zeytin yiyorum.oldum olasi zeytin severim zaten ve oglum olcak.hic tatli bir sey istemedim hatta hic asermedim.bende hemen gobegime baktim.ciliz tuyler ahengle dans ediyorbi kismi yukarda bi kismi ona tezat.bu ince tuyler dokulcek dimi kizlar cok tuylenme olmadi ama gobek kismimda cilizda olsa azda olsa cikti.aldirmadim dokulur diye aldirmak gerekir mi acaba

0 oy
(250 puan)
Cinsiyeti ne oldu merak etim

650,300 soru

3,424,473 cevap

4,256,636 yorum

183,769 üye

...