0 oy
228 göst.
23 Ocak 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan) sordu
Merhabalar. Ben su an 11 haftalik hamileyim, 7 haftalik hamileyken alerji oldum. Vücudumda kaşinti ve kirmizi kabarciklar oldu. Doktorum 3 alerji ignesi verdi ismi prednol'du. Ama bebegime bir zarari olmusmudur diye icim icimi yiyor. Acaba ayni durumda olmus olan varmi? Yardimci olabilirmisiniz?
Gebelik haftası 11

4 Cevap

0 oy
23 Ocak 2021 (85 puan) cevapladı
Kullandığınız ilacı bilmiyorum ama ben alerji hastasıyım normalde. Gebe kalmadan önce aşı tedavisine başlamıştım.  Toplam 3 yıl sürecek.  Gebelik sürecinde de vuruluyorum ayda bir. Çok araştırdım.  Yararı varmış.  Bağışıklık kazanıyormuş bebek benim gibi. 
23 Ocak 2021 (2 puan) yorumladı
Benim aldiğim ignede alerji ignesi. 3 doz aldim ve basima daha once gelmedigi icin yani normalde alerji degilim o yuzden igneleri aldigimda cok endiselendim bebege zarari olmasin diye.
-Reklam-
0 oy
27 Temmuz 2022 (3 puan) cevapladı
Bebeğinizin durumu nasıl bir sorun oldu mu
0 oy
27 Temmuz 2022 (3 puan) cevapladı
Bebeğinizin durumu nasıl bir sorun oldu mu doğduktan sonra 
0 oy
27 Temmuz 2022 (30 puan) cevapladı
Ben aletji hastsyim 2 cocugumdada aynisni vuruldum dsha 5 gun once vuruldum ama ben 1 doz vuruldum 2 doktora sordum yutmadan daha iyiymiş igne hap deyil igne yapalim dedi bana smdilik bi sknti olmadi sukur ama kizimda benm gbi alerji hastasi suan 

1,491,912 soru

24,378,485 cevap

348,522 kullanıcı

...