0 oy
450 göst.
Doğum kategorisinde (771 puan)
Merhaba kizlar. 26+6 olduk. Daha önce 3 dusugum oldu sonrasında da rahim ağzım alindi. şuan Kan sulandırıcı ve progestan iğne+fitil kullanıyorum. Bebeğe bir şey olur korkusuyla normal doğum hiç istemiyorum. Devlete gidiyorum acaba böyle bı durumda sezeryan yaparlar mı ve ne zaman belli olur doğum şekli? 
Gebelik haftası 26+6

6 Cevap

0 oy
(1,312 puan)
Bende merak ediyorum beklim şurda
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Canım devlette çok riskli bir durum olmadıkca sezeryana yönelmiyorlar, 40ın dolar bebek gelmez açılman yoktur anca öyle sezeryan derler ya da bebeğin pozisyonu uygun değildir falan anca öyle
(771 puan)
Anladım teşekkür ederim.
0 oy
(1,022 puan)
Asıl normal doğum bebek için sağlıklı bence yanlış düşünüyorsunuz ama sizin başka sorunlarınız var kan sulandırıcı demişsiniz arkadaşımında öle kullanıyodu özelde doktor normal doğum olmaz demiş ama tabiki sizin durumunuza doktor karar verir uygun görürse nırmal doğum derse de korkmayın korkulcak bişey değil aksine en sağlıklı dopum şekli , sezeryan da daha fazla risk var inanın ama ne şekilde olursa olsun stres yapmayın doktora bırakın lütfen.
(1,022 puan)
Bu arada doğum şekli için 37 haftada çatı muayenesi yapılıyor birde son haftada sancı durumuna ve açılmaya göre karar veriliyor.
(771 puan)
Aslında tek sorun kan sulandırıcı da değil. Hamilelikten önce rahimagzim yapismisti 6 ay boyunca adet olabilmem için suni sancı verdiler ayda 2 gün sanciyi çekiyodum bı damla kan gelince hastaneye kosuyodum değişik bı aletle açıklığı korumaya çalışıyolardi. Anlayacağınız Çok zordu o sancılar komşularım duvarları tırmalama sesini duyuyoruz diyolardi. Sonra ameliyatla duzelttiler ama yine de korkuyorum tekrar açılmazsa diye. İnşallah doktorla bı orta yol buluruz.
(1,022 puan)
Canım doğumda o sancılar geçici bikaç saatde bitiyor genelde doğum ve en şiddetli sancıyı son yarım saat yaşıyorsunuz ama geçiyor . Eğer açılmanız olmazsa zaten sezeryana alırlar o yüzden akışına bırakın lütfen korkmayın stres zararlı.
(771 puan)
Çok teşekkür ederim ilginiz icin
(400 puan)
Her gittiğin de doktora anlat durumu ona göre yol gösterir doktor  hatta senin rahim ağzı amaliyatini tapan doktorka birkerelik de olsa konuş danış o uznanidur ilk defa duydum böyle birşeyi duymak okumakla da olmuyor tecrübe de istiyor bazı şeyler doktorlarda bazen ilk defa karşılaşabilir bazı şeyler ile dediğim gibi amaliyatini yapan doktor ile konuşmaya calis
0 oy
(1,149 puan)
Benim sezeryan oldugum gun bilindi ki sezeryan olucam. Yani normal dogumu beklerken sezeryana alindim. Dr kamtroluna gitdigimde malum oldu ki normal yapazmisim. Bebege kordon dolanmis ve asagi inmemis. 40+2 haftaliktim. Ayni gün sezeryan oldum bebisimi sag salim kucagima aldim. Elhamdülillah. Bi önceki kontrollerimde her sey yolunda idi hiç bi sorun yoktu son haftada kordon dolanmis.malesef. Birazcik uzun oldu özür dilerim.
(1,149 puan)
Kusura bakmayin diyecektim
(771 puan)
Estağfurullah. Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrunuza da size de inşallah ben de sağ salim alırım kucağıma.
(1,149 puan)
⁰sagol cnm . Amin inseallah kuzum.
0 oy
(391 puan)
Hiç riske atma derim benim 41 haftada suni sancı verdiler yine olmadı kalp atışları dizensizlesti bir an duyulmadı ben çığlık attım ebe zahmet edip öyle geldi acil sezeryana alındı bebeğim 29 gün yoğun bakımda kaldı yazık günah ne içinde özelde yap isteğe bağlı sezeryan olsun 14 saat suni sancı verdiler geberdim kaldım sanki
(771 puan)
Çok teşekkür ederim
0 oy
(213 puan)
Benimde sana benzer durumum var 3 düşük yaptım ilkim  sezeryan oldu ikinci de sezeryan dedi doktorm dönse de donmesede ilk dönmemişti bebegm  27 haftadayz bizde smdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
24 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ahser (125 puan) sordu
0 oy
2 cevap 197 göst.
7 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ahser (125 puan) sordu

650,014 soru

3,423,403 cevap

4,255,310 yorum

183,710 üye

...