0 oy
224 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (2,732 puan)
Merhaba hanımlar pikoluyim çok nadir adet oluyorum hatta ilaçsız olamıyorum bu hayıt tohumu aldım aktaran aynı zamanda adet bitiminde soğan kürü yaptım hayıt da sabah akşam içtim adetim geldi 26. Günde mucizevi bir şekilde hemde dolu dolu söktürürdu şuan devam ediyorum inşallah hamilelik haberi de veririm amacım adet olamayan kızlara iyi gelir diye ve kullanan varmı hamile kalan varmı umut olalım birbirimize diye kızlar 

1 cevap

0 oy
(5 puan)
İnşallah hamilelik haberini de bu şekilde paylaşırsın arkadaşım. Bende kasım ayından beri hayıt tohumu kullanıyorum.Macun şeklinde benim kullandıgım sabah aç karna kullanıyorum genelde.. Doktorumda ozellıkle kullanmaya devam et dedı ve ıncır kurunu ekledı.Incırın suyunu mutlaka ıc dedı.
(2,732 puan)
O nasıl oluyor anlatır mısın inciri canım birde senin sorunun ne
(5 puan)
Doktorumun anlattığı şekli ile yazıyorum.7-8 adet inciri klorsuz suda(1 LT)  min 15 saat bekletiyorsun.Bu süre sonunda yaklasık yarım saat kaynatıyorsun ve suyu ıcıyorsun.Gunboyu ıcıyorum ben .Yumurta olusumu ve kalıtesını saglıyormus bu sekılde.Ibrahım saracoglunun da bu sekılde bır kuru var.Onu da deneyebılırsın.Hangısı kolayına gelıyor ıse.. Benım sorunuma gelınce ben gec evlenenlerdenım :) 41 yasındayım.Degerlerım cok kotu degıl fakat amh dusuk .Bu nedenle de doktorlar tup bebek denememı soyledıler.Sansa su anda tedavı oldugum doktorumu buldum.Kasımdan berı tedavı surecındeyım.Gecen ay yumurtam olustu ama ne yazık kı gebelık olmadı.Sımdı yumurta takıbı surecındeyım bakalım bu hafta buyur ıse yumurtalarım deneyecegız tekrar sansımızı.
(5 puan)
Bu arada eğer adetin başladı ise yumurtlama takibi için ovülasyon testi almanı öneririm.Reglınden sonra yapmaya basla.Bu sekılde yumurtlama gununu yakalarsan şansın daha da artar .
(2,732 puan)
İnşallah allah nasip etsin sana ve isteyen herkese ovilasyon testi 1 senedir her ay yapıyorum hiç yumurtlama görmedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.
5 Ocak 2023 Hamile Kalamama kategorisinde Almilammm (273 puan) sordu
+1 oy
5 cevap 280 göst.
18 Kasım 2022 Hamile Kalamama kategorisinde eceavcc (3 puan) sordu

651,278 soru

3,428,394 cevap

4,260,897 yorum

184,089 üye

...