0 oy
215 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (284 puan)
Arkadaşlar hamileyken kahve içebiliyır muyuz ve bakım ürünleri kullanabiliyor muyuz? Cilt maskesi vs yapabilir miyiz bebege zararı olur mu? 
Gebelik haftası 5.hafta

6 Cevap

0 oy
(194 puan)
Nescafe ayda 2 kere içiyorum türk kahvesi nadir içiyorum hamileliğimden dolayı cilt bakım ürünleri kullanmıyorum kullanmanı tavsiye etmem onun yerine doğal cilt maskeleri yap 
-Reklam-
0 oy
(953 puan)
O maskelerde çok kimyasal varya ben hep korktum kullanmaya, hiç bişey kullanmadım. Kahve içebilşrsin bi bardak.
0 oy
(80 puan)
Kahve sigara alkol nes kahve demil çay gibi şey ler tüketilmesi çok yanış bi şey  yüz maskesinde bilgim yok dur zaten ben yapmıyorum haa saç boyaması çok iyi bir şey deyil miş 
0 oy
Ben her gün 1 fincan turk kahvesi içiyorum. Cilt bakım urunu de doğal artik kendim evde hazırlayıp yapıyorum kimyasal olmasin diye.
0 oy
(1,522 puan)
Maya maskesi yapabilirsin haftada bir,ben cildime  çok bakan biriyim canım makyajımı bu sitecte hindistan cevizi yagiyla  sıliyorum  zeytinyağlı doğal sabunla yıkıyorum seyreltilmiş organik elma sirkesi  yada gül suyu  tonik niyetine kullanıyorum ama nemlendirici olarak normal nemlendiricimi  kullanıyorum organik olanlara şuan için bütçem yok:) bütçem varsa alabiliyorsan  öyle de alıp kullanırsan  yemede yanında yat,benim cildim karmadan  normale  dönük bu arada 
(1,522 puan)
Türk kahvesi 2 günde bi içiyorum neskafe gebelikten beri içmiyorum hele ki ikisi bir arada yada şekerli olanları hiç ama hiç tüketmiyorum  sade sütsüz şekersiz içerdim hep ama onunda kestim, birde cildini yoğurt yiyerek besleyebilirsin  ben her akşam yoğurt yerim ev yogurdu içine zerdeçal zencefil karanfil tozu uzum çekirdeği tozu keciboymuz tozu tarçın  hepsinindik karıştırıp  yiyorum cildini ve bedenimi içerden de besliyorum;)
0 oy
(3,487 puan)
Hamilelik öncesi iki keyfim kahve ve sigara. Sigarayı zaten hemen bıraktım. Canım inanılmaz kahve çekiyor 19 hafta oldu hala. Ama plesentadan direkt ve hızlı geçen nadir şeylerden birisi kafein miş. Bu yüzden içmiyorum. Ama zaten spinal sezeryan olucam hemen kahve istiycem hemen. 
(212 puan)
Kafeinsiz neskafe var tadi ayni onu icebilirsiniz eziyet etmeyin kendinize :) Icilmemesi gereken granül kahvedir. Turk kahvesi veya filtre kahve de her gün icilebilir bir fincan olmak sureti ile hele sade soda ile icerseniz magnezyumla da taclandirmis olursunuz :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 575 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
17 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozge.24 (5 puan) sordu
0 oy
8 cevap 231 göst.

651,112 soru

3,427,667 cevap

4,260,225 yorum

184,032 üye

...