0 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (938 puan)
İlk oğlumu çok zor doğurdum, doğduktan sonra ebeler kordonu çok kısa belki de bu yüzden zor oldu doğumun dediler. Çocuk gelmek bilmiyordu zaten öncesinde aşağı inmemişti doğumda aşağı indi, ıkınıyorum tam başı gözüküyor nefesim kesiliyor bırakıyorum tekrar geri gidiyordu baya uğraştım. Acaba ebelerin dediği gibi kordonunun kısa olmasından mıydı ? Bu durumu yaşayan ya da bilen var mı ? 
Gebelik haftası 23+6

2 Cevap

+1 oy
(938 puan)
Hiç bilen yok mu ? Şimdi de kısa olur mu acaba diye endişe ediyorum
-Reklam-
0 oy

Uzun olmasından iyidir, benim yavrumun uzunmuş düğümlenmiş 31 haftalıkken kaybettim:(( Allah kimseye yaşatmasın. :(

(938 puan)
Aminn... :(( Allah sabır versin çok zor  :(   Allah korusun, ben de kordonu kısa olan bebeklerin doğum kanalına girmekte zorlandığını hatta normal doğumun önerilmediğini bebeğin öleceğini okudum da .  Anne karnında tespit edilmesi de zormuş fark edilirse Dr sezaryen diyormuş normal doğsa bile yarısı hayatını kaybeder falan diyenler var
Sağol Canım.. bu arada Allah korusun aklıma koru şeyler getirme evet malesef kordonla ilgili durumlar usg de tespit edilemiyor ama her bebek her hamilelik kendime özgüdür diğeri kısaydı diye buda kısa olacak diye bisey yok cnm Allah 'ın izniyle sağlıkla kucağimiza alalım ınsallah bebeklerimizi..
(938 puan)
Amin inşaallah sağ salim... Şu an durumun ne hamile misin
5 haftalık ❣

669,639 soru

3,504,018 cevap

4,359,214 yorum

188,755 üye

...