0 oy
109 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)
yeniden gösterildi
Selam kızlar.26+2 günlügüm.dün gece uykudan kusma ve şiddetli karın agrisiyla uyandim.hemen hastaneye gittim nsteye baglandim ve ardindan alltan muayene oldum.muayene sonrasi serum baglandi.serum sonrasi tekrardan nst.doktorum ufakbufak kasılmalar ve sancilar var ama endiselencek bisey degil dedi.2  tane sanci kesici ilac verildi hastaneden biri o an icildi biride eve gelince icildi.pzartesi tekrardan kontrole gidicrm.bu haftalarda boyle bir durum uasayan var mi.sanci icin cok erken degil mi?
Gebelik haftası 26+2

2 Cevap

0 oy
(960 puan)
Hiç mi bilmiyorum post yukarıda kalsın . 

İnşallah geçer ♥️
-Reklam-
0 oy
(378 puan)
Birşey dokunmuş olabilir. İshal var mı. Bağırsaklar hareketli mi. Geçen gebeligimde bana da olmuştu. Kısa aralıklı sancı kusma vardı. Sonra ishal oldum. İshal olunca endişem azaldı yediğim birşey dokundu diye düşündüm. Sancı 2 gün sürdü kusma ve ishal durdu
(52 puan)
Farkli bisey yemedim aslinda ishal yok.bi anda uyku esnasinda olunca korktum.suanlik iyiyim şükur bebek hareketleride normal gidiyo.pazartesi doktor ultrosonda bakayim dedi.bu ayda sanci cikmasi da endiselendirdi beni biraz.hastanede bir bayanla denk geldik dogum yapmis benim sancilarimda 24.haftada basladi 35.haftaya kadar zor geldik suan dogum yaptim bebegim küvezde dedi.onu duyunca biraz daha endiselendim.allah hepimizin yardimcisi olsun.
(378 puan)
Amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın.

İlgili bir soru bulunamadı

655,392 soru

3,444,242 cevap

4,278,600 yorum

185,174 üye

...