0 oy
151 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Kızlar troidim (tsh) 5.390 çıktı 2 altı olması gerekiyormuş ve hamileliğin 6.haftasinda tedaviye baslanuyormuş biz 9 haftalık olduk çalışıyorum sonuçları almaya gitmeyi biraz geç gittim geç mi kaldım sizce benimle aynı durumu yaşayan var mı çok korkuyorum.
Gebelik haftası 9

2 Cevap

0 oy
(785 puan)
Dahiliye hekimi dozunu yüksek tutar düşer meraklanma. İlerleme olmuş mu diye kontrolde belli olur daha ilk haftalardasin çok büyük sıkıntı olmaz. Ama mutlaka düzenli kullan ilacını. Sabahları kahvaltıdan bir iki saat önce içmende fayda var. 
-Reklam-
0 oy
(325 puan)
Geç değil bence canım benim de 2.99 du hamilelşkten dolayı yükseliyormuş. Ben 6 haftalıkken kadın doğuma gittim 7 ya da 8 haftalıktım dahiliyeye gittiğimde ozaman başladım troid ilacına. İlk kendi doktoruna danış o yönlendirir zaten seni dahiliyeye. Dahiliyeye gidince o doktor da tahlil ve ultrasonla bakıp ilaca başlar. En kısa zamanda gitmeye çalış doktora. Bana domtorum ootizme neden olır troid dedi. Ben de dahiliyeye gidince sordım doktora kimi faekında bile olmadan geçiriyo hamileliğini son 10 15 yıldır çok m fazla bu durum dedi. Ama en kısa zamanda dahiliyeye gitmeni öneririm. Ona görw bi yol izlenir. 
(4 puan)
Dahiliye ye yonlerdirdi zaten o tekrar test yaptı yine yüksek çıkarsa hapa başlarız dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz önce e nabizdan baktım yine aynı çıkmış internetten baktığımda 6. Haftada başlanır tedaviye diye gördüm baya korktum
(325 puan)
2.99 olmasına rağmen ben başladım hapa çünkü hamilelikte yükseliyormuş antikor da yüksektı bende. Salı kontrolüm var hapı yarıya indiririz dedi. Dahiliye doktorun yönlendirir seni. Bana kadın doğum doktorum eşimde troid olmamasına rağmen kullandı ilaç demişti bi de.  Geç olacağını sanmıyorum. 3. 4. Ayda yükselen vardır illa ki. Doktor ona göre ilaç dozunu ayarlar. Bi aksilik olmaz Allahın izniyle.
(4 puan)
Teşekkür ederim canım benim inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.

647,702 soru

3,414,811 cevap

4,245,226 yorum

183,067 üye

...