0 oy
321 göst.
Doğum kategorisinde (15 puan)

Dun karnimin alt kisminda agri vardi ara ara kasilmalarim oldu acile gittik rahmin kapali dedi acilmam yokmus nst dede sanci cikmadi doktor suyunda azalma var dedi ama bu haftalik idare eder dedi 39+5 gunluk gebeyım senın artık 3 gunde bır gelmen lazım dedı ama bnım doktorum bır haftada cagırıyor napmam lazım bırde acılma olması ıcın napmalıyım suandada agrım var ama duramıcak gıbı degıl ne yapmalıyım

Gebelik haftası 40

7 Cevap

0 oy
(469 puan)

benim de ilk gebeligimde hic acilmam yoktu.bebek ta ta yukardaydi..eşe dosta sordum.hic panik yapma sanciyla acilir bebek de sanciyla iner dediler..dr lar panikli..haliyle sorumluluk almak istemiyorlar.

dedikleri gibi de oldu hamdolsun..o bebek orda duruo duracak degil.dogmak icin gun bekliyor..sakin kalin relaks kalin...bol bol hurma yiyin..merdiven inip cikin..esinizle birlikte olun dogumu baslatir dr lar da oneriyor..bi de wc oturur gibi yerde ordek yuruyusu yapin..

(15 puan)
Tesekkurler yardımınız ıcın
-Reklam-
0 oy
(1,104 puan)

Bol Bol yürüyüş yapmak ve hurma ye canım açılma ve doğum yapmana yardımcı olacaktir

0 oy
(833 puan)

canim sen boll boll su ic benmde ole sancim var bakalim ne olcak hurma ye arti yurus yap temizlik falan 

0 oy
(8 puan)

Bende suam tam 40 haftaligim doktor 1 hafta sonra cagirmisti pazartesi gunu gidcem benimde agrim var sertlesme oluyor kasiklarim agrior ama sanci acilma yok geceleri hafif belimde agrimaya basladi . Dua ediyorum pazaretsiye kadar gelmesse artik sancim ciksin diye . 

0 oy
(762 puan)

Mutlaka hastaneye git senın artık dogum zamanın gelmiş en ufak sancıda doktor kontorulunde olman lazım 

0 oy
(3,107 puan)

ilk bebeginiz sanirim oncelikle sakin olun stres yapmayin stres cok etkiliyor dogumu ayrica yazilanlara katiliyorum güzelce beslenin yuruyus yapin merdiven cikin inin vede hurma cok öneli su bol icin inşAllah hayirlisiyla dogumunuz olur 

0 oy
(469 puan)

DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN SEKS YAPIN" 

Doğumu başlatmak için en bilinen yöntemlerden birinin de seks olduğunu vurgulayan uzmanlara göre, dölde bulunan doğal düzenleme enzimleri doğumu başlatan hormonlardan biri. Uzmanlar, "Bu tekniği kullanacaksanız seks yaptıktan sonra hemen ayağa kalkmayın ve dölün rahim boyunda kalmasını sağlamak için bir süre uzanın. Hamileliğin sonlarına doğru pek çok kadın ilişkiye girmek konusunda isteksizdir. Fakat ön sevişme hareketleri de doğum için yardımcı olacaktır. Kadın orgazmının rahim boyunu 2 santimetreye kadar açtığı bilinmektedir" diyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
26 Temmuz 2022 Tüp Bebek kategorisinde mrvzhra0 (59 puan) sordu

649,711 soru

3,422,343 cevap

4,254,152 yorum

183,627 üye

...