0 oy
156 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (48 puan)
kapalı

Açık konuşmak gerekirse kalça cikikligi  var bnde iki cocgumu normel yaptm tabikide normel dogum gibsii yok saglikli olyosun  hayatin  zorlasmiyo dogumdan sonra kolylasiyo acikcasi  sezaryan olmak istemyom ama bacgimi çok açıyorlar iki cocktada aynı oldu açmak zorundayız diyorlar bacağım agryo artık farkindayim  brunn eskisi gbi dglim  pişman oldum ķeske onur dgumlarimida  sezaryan  olsaydım işte olmuyo ikinci oğlumda olckti sezaryan  devllette ypmadi  8a ylik erken  doğdu bebek  kldim öyle mecbur normel yptilar bunu sezaryan olmak istuom doktora anlatıcam ama bu sefer özele gtcem muaneyi devlete gitsem doguma az kala ozelmi  gitsem sezaryan için kabul edyorlarmi  öyle yoksa hep mi ozele gtmem gerkiyo

Gebelik haftası 1 ay
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(202 puan)
Ederler cnm gidip durumunu  anlatırsın.kizimda özele gidiyordum testleri devlette yaptırıp ozeldeki doktoruma götürüp gösteriyordum. 8 ay boyunca özele gittim dogumu devlette yaptım.simdi 6 haftalık hamileyim yine özele gidiyorum testleri devlette yaptiricam.
(202 puan)
Muaneye devlete git 8 .ci ayının sonuna doğru özele git doktorunu  gor belirle doğumunu yaparlar.
(48 puan)
Tamam cnn  sagol
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

656,168 soru

3,447,138 cevap

4,282,340 yorum

185,360 üye

...