0 oy
687 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (52 puan)

  • Göğüs ucu çatlağı emzirirken sorun olurmu bekarlıktan beridir çatlak bir göğüsümün ucu çatlak derken de yarık gibi yani. Birde benim gibi olan varmı acaba?
Gebelik haftası 33

9 Cevap

0 oy
(1,645 puan)
Evet canim ayni durumdayiz kendimi bildim bileli catlak bi kabuklu yara gibi sanki azcik ellesem parcalari elimde kalicak gibi bende sadece benim boyle sanardim fazla gogus ucumda yok icine kaçık ve arada cikip geri kayboluyor :)
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Göğüs çatlaklarına en iyi gelen inek sudu qaynanmamiwini qoyuyosun buzdolabna uzune kaymak geliyo 1gun içinde sonra pamukla o kaymağı goturuyosun koyuyosun göğüsune 2_3gun edenden sonra (düşün pansuman gibi )gecib gidiyo bu kadar basit 
0 oy
(1,283 puan)
Aynısı. Bekarken de çatlaktı kendimi bildim bileli öyle yani. Bir de çok küçük. Emziremem sandım ama ucum vardı emzirdim. Ama tam bir travmaydı benim için. Gecelerce ağladım her emzirmemde istisnasız hıçkıra hıçkıra ağladım. Neler denedim neler fayda etmedi. En zon sezaryen dikişim için genel cerraha gittik. Ona söyledim. Gösterdim dedim ergenlikten beri böyle. Yapısı bu o zaman bir şey yapamazsın dedi. Antibiyotik iğneyle krem yazdı bin şükür ondan sonra hafifledi. Bir de alıştı biraz ondan da geçti.
0 oy
(51 puan)
Canım benimde bekardan beri aynı çatlak gögüs uclarım maalesef geçmiyor yapısal bir durum çünkü ben 3 4 aydan beri gögüs ucu kremi kullanıyorum lansinoh gögüs ucu kremi hani doğunca emzirirken sıkıntı çekmim diye ama yinede geçmedi kapanmadı çatlakları 
0 oy
(567 puan)
Ben bugün denediğim şeyi yazayım bana faydası oldu inşallah sze de olur. Ayva çekirdeklerini yıkayıp üzerini örtecek kadar su ekleyip iki gün beklettim jel kıvamına geldi. Bugün baktım göğüs uçlarım kuru kuru çatlamak üzere sürüp üzerine peçete kapattım iki saat sonra baktığımda yumuşacık olmuşlardı şok oldum bu kadar etki etmwsini beklemiyordum şahsen.
(16 puan)
Merhaba canim cekirdeyi nerden elde ediyosun? Ayvanin kendisinimi aliyosun?
(567 puan)
Aynen yediğimiz ayvanın içindekileri çıkarıyorum
0 oy
(2 puan)
Doğumdan önce mumsy natural krem başlarsan, emzirirken rahat edersin. Emzirmeye başlamadan o çatlak cildini mutlaka onarman önemli.
0 oy
(37 puan)
Göğsün kahverengi kısmına kına yakabilirsiniz  onarıyor ve emzirirken yara-çatlak gibi oluşumları da engelliyor. 
0 oy
(26 puan)

Göğüs ucu çatlağı çok zor lütfen memelerinize iyi bakın. 2 gebeliğim ilk çocuğumda mahvoldum doğum sancısı daha kolaydi sanki. 

Lansinoh marka göğüs ucu kremi var. Harika birsey ve sürekli temiz tutun. Ancak suanda cok fazla uyarmayin doğumuza daha var. ama kremi şiddetle tavsiye ederim  sağlıkla hayırla gelsin bebeğiniz. 
0 oy
(79 puan)
Canim.ben doguma 2 ay kala kantorun ve zeytin yagi surdum haftada 2-3 kere suruyordum emzirirken rahat oliyordu ileri derecede catlak olmuyodu yengemde ilk 2 cocukta cok cekti 3 cude oda yapti fazla catlagi olmadi

648,280 soru

3,417,059 cevap

4,247,827 yorum

183,253 üye

...