0 oy
131 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (485 puan)
Aksamları  bazen yatarken çarpıntı hissediyordum. Yemekle alakalı olabileceğini düşündüğüm icin  aksamlari yediklerime  dikkat ederek çok nadir yaşıyorum şuan.  Acaba tansiyon veya şekerle mi alakalı? Ya da başka bir problem olabilir mi?  Şuanda fazla önemsemiyorum pek sıkıntı olmadığından. Zaten yediklerimle bağlantı kurduğumdan  bir çözüm de buldum sayılır. Hamilelikte kalple ilgili problem varsa ortaya çıkma durumu da olduğundan sizlere sormak istiyorum. Bu şekilde çarpıntı yaşayıp sorun yaşayan oldu mu? Önceki hamileliğimde de arada çarpıntılarım olmuştu ama bir sıkıntım  olmadı çok şükür. Ama yine de böyle bir platformda farklı deneyimleri olanların deneyimlerinden yararlanmak istedim. Teşekkürler şimdiden cevaplar icin. Herkese sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim. 
Gebelik haftası 10

4 Cevap

0 oy
(5 puan)
Kansızlıktan olabilir bende de oluyordu doktor kansizliktan dedi hâla oluyo arada bi kansizlik ilaci kullaniyorum bide cogunlukla sag tarafima yatmaya calisiyorum
(485 puan)
Şuan folik asit dışında bir şeye gerek yok dedi doktorum. Kan değerlerim normal. D vitaminim düşüktür sadece.
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
 Bendede aynı problem kansızlık cnm malesef kanına baktır dozu yükselsinler hapin
0 oy
(274 puan)
Bende de oluyor geceleri akşamüzeri . Temiz hava da oturunca geçiyor
0 oy
(475 puan)
Demir eksikligide yapıyor canım bende de oluyor. Hemotolojiye kadar gittim kandaki pihtilasmaya falan baktırdım  .. ordan bişe çıkmadı .demir eksikligim varmış. 
(485 puan)
Kan değerlerim iyiydi kansızlığım  yok. Doktor her şey normal dedi. Birtek d vitaminim hep düşüktür. O yapar mi bilmem. Hamileyken bu çarpıntı çıkıyor yalnız normalde yok.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
4 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zumranaz (3 puan) sordu
0 oy
4 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
20 Şubat Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Melike (59 puan) sordu
0 oy
4 cevap 136 göst.

651,351 soru

3,428,692 cevap

4,261,173 yorum

184,107 üye

...