0 oy
714 göst.
Doğum kategorisinde (393 puan)
Kızlar haftaya carsamba 39+2 deyken suni ile dogumum başlayacak ilk doğumum. Nasıl gecıyor süreç çok mu zor suni sancı ? Doğum yaşayanlar yazabilir mi ? 
Gebelik haftası 38+1

9 Cevap

+1 oy
(96 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Alllh sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım insallh çok çekmeden alırsın yavrunu kucağına. Sünni şansı kişiden kişiye değişiyor ben ilk doğumu u Sünni saçıyla yaptim 40+3 sabah saat 10gibi taktılar saat 12ye kadar birşey yoktu hatta Dr öğleye kadar bisey olmassa sezaryen demişti bende Olmuycak diye düşünürken 12 gibi başladı sancim acilmm çabuk oldu çok şükür ve 14.25 oğlum dünyaya geldi yani 2bucuk saatlik Bi ağrı sancim oldu tabi Sünni sancı biraz daha zor diyorlar ama ben normal sancı ne bilmediğim için aradaki farkı bilemem. İnsallh bu sefer kızım kendi sancımla gelir nasip kısmet artık. Unutmadan bunuda yazayım ben doğuma girmeden önce annnm tebbihlemisti Ayetelkursiyi dilinden düşürme sancı geldikçe oku diye ben doğurana kadar okuyabildigim kadar okudum Alllh yardım ediyor çok şükür elhamdülillah hiç korkmayın sizde mutlaka okuyun derim. Rabbım siz ve tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağ salim yavrularımız kucaklayalim insallh. 
(393 puan)
Allah razı olsun canım ne guzel yazmıssın. Ikımızde sag salım alalım meleklerimizi inşallah. Ne guzel hemen acılman olmus ınsallah bnm de oyle olur gercekten de kişiden kişiye degısiyormus. Meryem otuda aldım ben ınsallah fayda saglar.
(96 puan)
Insallh canım. Faydası olur dua ve inançla Allahin izniyle Olmuycak bir şey yok yeterki canı yürekten olsun Rabbım senide bir avazda kurtarsın annemin duası dolu yatıp dolu kaldırsın mevlam cemil cümlemizi insallh.
(393 puan)
Amiiinnn canım Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(865 puan)
Canim surec acilmana bagli ben 18 saat suni sanci aldim ondan sonra dogdu bebegim bunda sezeryan olucak 29+3 um 38 gun verdi doktor sancilarda cikiyor ama bakalim gununu bekleyecekmi 
(393 puan)
Hurma baya onceden başladım aslında ben yemeye canım. Doguma kadarda devam edecem. Hareket konusunda da h kendımi esırgemıyorum zten inşallah faydası olur.
(865 puan)
Evet 3100 kg iri bir bebek degil canim bende seker cikmasaydi 3000 kiloya gelince provoke edecekti doktorum ama seker oldugu icin sezeryan mecbur dedi
(393 puan)
Olsun saglıklı olsunlarda dünyaya gelince biz büyütürüz onları. Bnm de sınırda cıkmıstı sonra dıkkat ettım gecti.
(865 puan)
Amin canim inşallah  Bende dikkat ediyorum ama sabahlari hep yuksek oluyor aksamlari normale dusuyor canim
(393 puan)
Az kaldı inşallah canım.
+1 oy
(228 puan)
Biraz zor ama o da senin iyiliğin için açılmayı kolaylaştırıyor benim kızımda bana da vermişlerdi açılmam çok yavaş olduğu için
(393 puan)
Biri yapınca kalkıp pesınden kontrol etme huyum var takıntı işte naparsın annemde olsa kocamda olsa gozüm takılıyor nasıl yapıyor edıyor dıye :-\
(228 puan)
Senin de baya zormuş işin . Allah çevrendekilere sabır versin
(393 puan)
Sorma :-)
(228 puan)
neyse takma kafana pasaklı olmaktan iyidir
(393 puan)
Yanı yapacak bişey yok alıstık artık
0 oy
(427 puan)
Neden kendi sancı ni beklemiyorsun.eger ki bebeğinde bir sorun yoksa kendi sancı ni bekle derim kendi sancı yetmez ise suni versinler.
(393 puan)
Bi sorun yok canım ama ben Tekirdağ da yasıyorum doguma istanbula gidecem ani gelişmemesi için yol uzak oldugu için böyle oluyor. Zaten doktorum çok suni yanlısı degıl minimal düzeyde kullanıyor genelde başlatmak amaçlı.
0 oy
(24 puan)
Canim bi sorunmu var neden kendi sancini beklemiyosun bende 39 +4 oldum kendi sancim gelmezse gideyimmi hastaneye hic bir belirti yok sitres yaptim
(393 puan)
Bi sorun yok canım ama yol uzak hastanem uzakta. Bana kalsa ben bugun dogurmak istedım ama doktorum istemedı bıraz daha büyüsün haftaya carsamba yatırırım başlatırız dedi. Sen kendıni daha iyi bılırsın canım.
0 oy
(826 puan)
Kendi sancini neden beklemiyorsun 40 haftaya kadar vakti var ilkinmis suni ile doğum çok riskli olur çekersin çekersin sonunda sezeryan derler eğer açılman yoksa kendini zorlama suni bir işe yaramiyo bir sorun yoksa gününü bekle eğer varsa riske atma sezeryan işte ben 3. Çocuğumda 40 haftaya kadar bekledik sonra suni verdiler 18 saat sürdü 3.olmasina rağmen ilkte düşünemiyorum ilkim bile öyle zor olmadi
(393 puan)
Ayy korkutma nolur zaten ben kendı planım dısında bişey gelısıyorsa stres eden biriyim. Ama doktoruma guvenıyorum çokta suni kullanmadıgını bılıyorum. Başlatmak için kullanıcak. Yollarda perişan olmamak için girip çıkmak istiyorum Allah'ın izniyle. Yoksa herhangi bir sorun yok bebekte de bende de. Sezaryen yanlısı da degıl doktorum. İnşallah dönmez olmaz öyle bişey çünkü çok korkum var ameliyat gecırdıgım için ameliyattan.
(826 puan)
Tamamda kuzum kendi sancini neden beklemiyorsun erken den. Suni alıyorsun
(393 puan)
Hastanem uzakta o yuzden. Bi sonraki gıdısımde baslatılacak acılma var mı yok mu bılmıyorum sancı cıkıyor nst de ama sürekli degıl. Belki o zmna kendi sancım gelır bilemıyorum doktoea bıraktım yani.
(826 puan)
Hayırlısı olsun hakkını ne kadar saatlikte hastane ki yani bı sancı tutsa en az ilk doğum 12 saat sürer yani birden siklasmiyo sancı ben senin için diyorum yanlış anlama  yani
(393 puan)
Aynen hayırlısı inşallah yok niye yanlıs anlıyım fıkır almak için yazdım sordum burda sonucta. Tekirdağ dan İstanbul'a gecıcez nasip olursa.
0 oy
Hiç açılman var mi
(393 puan)
Bugun bakmadı ona bilmiyorum.
Bnde 38+4 um bildiğim kadarıyla acilma varsa suni sanci verdiklerinde daha çabuk ilerliyormuş. Gerçi bünyeden bünyeye de değişebilir.  Rabbim bir seste kurtarsın ınsaaallah:)
(393 puan)
Aminnn ikimizi de inşallahh evet bnde oyle biliyorum bakalm gorucem yasayıp.
0 oy
(561 puan)
Kendi sancın ağrın olmadan suni ile doğurmak nekadar doğru bilemedim keşke gününü bekleyecek imkanın olsa ben 2.de suni aldım berbat bişey acıdan ıkınamadım bile hiç tavsiye etmem 
(393 puan)
8 gun var elımden gelenı yapıp acılma vs olsun istiyorum bende. Agrım sancım nst de cıkıyor ama dogum yapacak gıbı degıl 75 80 lerde 1 2 yerde cıkıyor sadece dogum için yeterli degıl su an için dedi.
0 oy
(102 puan)
Neden suni sancaya karar veriliyor bu konuda bilgim yokta
(393 puan)
Dogumu başlatmak için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
29 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Ebru Ekici (3 puan) sordu
0 oy
4 cevap 515 göst.
0 oy
5 cevap 309 göst.
25 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurdahi (104 puan) sordu
0 oy
10 cevap 667 göst.
5 Haziran 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hcr.sygl (21 puan) sordu

649,433 soru

3,421,269 cevap

4,252,943 yorum

183,547 üye

...