0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Arkadaşlar bebek arabasını indirimde gördüm aldım fakat izleme penceresi yok sonradan fark ettim cok önemli bir şey mi bu tek eksiği bu 
Gebelik haftası 21+4

4 Cevap

0 oy
(707 puan)
Canım bence çok büyük bir eksiklik değil bu bende alcaktım nerden aldın sen
(40 puan)
E bebekten almış eşim canım Şubat indirimi varya
-Reklam-
0 oy
(228 puan)
Canım önemli bir şey değil benim kızımın arabasında da yoktu ama şuan onu satacağım çünkü iki bebek taşıyacak şekilde değil . Büyük bir araba alacağım önerebileceğiniz bir marka var mı ?
(40 puan)
Hiç bilmiyorum ki canım eşim almış e bebek indiriminden Kraft marka en ucuzunu aldık hepsi birbirine benziyor 1000 TL civarı puseti ile birlikte iskeleti sağlam diye almış
(970 puan)
Kraft sağlam evet dün biz de mağazada baktık eşim aynısını söyledi kraftın malı diğerlerinden daha sağlam belli oluyor dedi.
0 oy
(3,487 puan)
Tabi ki değil. Yani ben kullanmadım hiç. 
(40 puan)
Teşekür ederim bazı kullanıcılar bebeği izliyorum vs diye cok gerekli bir şey olduğunu belirtmiş günlü indirim olduğu için değiştirmemiz gerekirdi hemen coğu ürün tükenmiş
(3,487 puan)
Bebeği tam görmek isterseniz zaten araba yönü değişiyor bebek size bakacak şekilde kullanırsınız. Zaten taş çatlasın 6 ay sonra o size duyurur kendini :)
(40 puan)
Cok teşekürler :)
0 oy
(300 puan)

acil diye sorduğunuz soruya bakın o kadar ciddi sorunlu insanlar varken aldığınız arabada izleeme penceresi olmaması ne büyük sorun gerçekten :getlost:

(40 puan)
O kadar acil olduğunu düşünmüyorsanız cevap vermeyin o halde zorla mı yazdırıyorlar size cevapları.Başlık zaten bebek arabası acil.Doğuruyorum acil mi yazıyor orda
(300 puan)
cevabı soruna vermedim zaten ne acil bi soruymuş diye verdim dikkatini çekerim.......
(40 puan)
Ne acil bir soruymuş diye yazınca ne verilmiş oluyor tam olarak ? Bu kadar hassassanız burayı mesgul etmeyin.acil sorulara cevap verin o halde. karar mercii değilsiniz herkesin aciliyeti kendine iyi günler.
(300 puan)
size mi sorucam nereye ne yazıcağımı pardon ama? istediğim yeri meşkul ederim siz bir araba camı için meşkul ediyorsunuz yaaa :)))))))
(40 puan)
Eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapıyorsunuz olmayasınız bir idrak etseniz :)))))) Önce acil değil diyorsunuz sonra kendim işgal ederim diyorsunuz burda saçma sapan uğraşmaya çalısarak uğraşamazsınız da neyse  :)))))dediğğm gibi herkesin aciliyeti kendine.başlık zaten belirtilmiş daha ne konusuyorsunuz baska yerleri işgal edin haydiiiii ;)

İlgili bir soru bulunamadı

655,706 soru

3,445,412 cevap

4,280,063 yorum

185,258 üye

...