0 oy
348 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (6 puan)
Merhaba,

36+6 hamilelik dönemimdeyim. 35. Haftanın başına kadar çok şükür hiçbir sorun olmadan geldik bebeğimizin tüm ölçümleri hep son adet tarihi ile birebir uyumlu idiancak ne zaman ki bebek baş aşağı döndü sonra birden gelişimi yavaşladı. Karın çevresi ölçümü iki hafta geriden gelmeye başladı. Prenatolojide hiçbir sorun çıkmadı nst leri çok şükür çok iyi deniliyor ama karın çevresi hala geriden ölçülüyor. 

Bu sırada aslında karın çevresi geriledi ama ben döllenme tarihini biliyorum şu an karın çevresi ile döllenme tarihi birebir eş.

Doktorum bunun bebeğin minyon olacak olmasıyla alakalı olabileceğini söyledi ama son haftaya kadar minyon değildi birden mi oldu bilmiyorum. Bebeğim 36+4 de 2.400 Gr ölçüldü.

Sizlere danışmak istediğim nokta bu durumla karşılaşanlarınız var mı, herhangi bir sorun yaşadınız mı ve bu durum nedenleri ve varsa yapabileceğim birşey beslenme vs beni yönlendirebilirsiniz çok sevinirim.

Teşekkürler
Gebelik haftası 36+6

2 Cevap

0 oy
(5,553 puan)
Benimki de öyleydi canım çok şükür şimdi çok iyi bebeğim doğdu bile, karın çevresi geriden geliyordu doktor iyi beslen dedi ama başka bir sıkıntı görmedi hatta 38-39hafta arası hiç kilo almamıştı. Doktorum normal dedi bebekler her hafta kilo almayabilir bazısı enerjisini kilo almaya değil doğuma saklar dedi. 
(6 puan)
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizim de sağlıkla doğar birşeyi etkilenmez. Yanıt için çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(169 puan)
Benimde öyle cnm 18 haftaya kadar herşey normaldi sonrasında 1 hafta geriye düştü ve git gide ara açıldı şimdi 3 hatfta geriye düştü

656,258 soru

3,447,568 cevap

4,282,821 yorum

185,388 üye

...