0 oy
284 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Kızlar merhaba,uzun süredir sürekli ishalim,fakat beni rahatlattığı için bir sıkıntı yoktur diye düşündüm. Ateşim yok sadece dışkı çok sıvı,başka bir rahatsizligim yok ama az once oylesine arastirdim,sorun olabilirmis sivi kaybindan dolayi,sizce neden hep ishalim,bebege zarae verir mi?
Gebelik haftası 36+5

3 Cevap

0 oy
(169 puan)
İshal sıvı kaybı evet doktorunuza hiç sormadiniz mi vücut su kaybediyormus ishal olunca bol bol sıvı tüketmek gerekiyor
-Reklam-
0 oy
Kullandığın herhangi bir sey varsa oda yapıyor olabilir. Ilac vitamin. Magnezyum kullaniyorsan mesela. Ama devamli ishal olman devamlida su kaybettiğin anlamına geliyor. O yuzden bol bol su ic. Doktorunla konuşman lazım bence. Uzun süren ishal iyi bir sey değil.
0 oy
(193 puan)
Benim yakinlarda başıma geldi canim ishal iyi degil ama telas yapma hemen. Benim ishalim geçmiyordu 10 gün olmuştu bagursaklarimdan surekli sesler geliyordu acile gittim kan verdim bagirsak enfeksiyonu cikti az bisey doktor disardan yedigin bisey yada temiz yikanmamis tarihi gecmis bisey dokunmus olabilir dedi. Sivi kaybi icin serum taktilar. Bi ilac yazdi dogal sida eritmeli onu icince gecti. Yediklerine cok dikkat et iyice yika. Ben o sira kuzenimin kopegini sevmistim evde yasayan hayvamlarda da bi parazit oliyor. 

İlgili sorular

651,738 soru

3,430,119 cevap

4,262,751 yorum

184,209 üye

...