0 oy
284 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (300 puan)

Merhaba sürekli bebek kasılıyor karnımda acayip acı duyuyorum bazen donmuş gibi değişik bi şekilde sabit duruyor harekette edemiyorum normalmi bu haftada bilemedim vajinada baskı ve ağrıda cabası uzun zamandır böyle şikayetim var sizde durumlar nedir. 

Gebelik haftası 35+4

6 Cevap

0 oy
(92 puan)
Aynen bende de öyle özellikle geceleri ama bugün doktorda giyim herşey yolunda dedi.36.2 yim
-Reklam-
0 oy
(199 puan)
Ayni haftadayiz ayni sikkintidayiz cnm ben yürürkende sanki bacak arama bicak sapliyor gibi agri yapiyor
(300 puan)
aynen öyle doktora sordunuzmu hiç normalmi pazartesi gidicem sormam lazım
(199 puan)
Bende sanci var hemde bebisim asaya inmis rahim agzi acilmaya baslamis ondan dedi hastaneden yeni geldim
0 oy
(71 puan)
O haftalarda bende aynı öyleydim canım bazen yolda yürürken bir iki dakika kasılıp sabit kaldığımı hatirliyorum acayip acı veriyodu hareketleri. Güçlendiği ve çok hareket ettiği zamanlar
0 oy
(1,695 puan)
Ya benımde öyle kaskatı kesiliyor karnımda çok zorlanıyorum gece bazen uykudan uyanıyorum hareketlerinden dolayı o kadar çok hareketleniyor ki anlatamam ve çok sert. 
(300 puan)
benimde öyle her an wc gidip kanamam mı oldu suyummı gelicek gibi endişem oluyor
(1,695 puan)
Aynen korkuyorum benımkı sezeryan gününe dayanacak mıyız diye.
(300 puan)
2.gebelikmi sizin
0 oy
(206 puan)
Benim o kasilmalari 2 hafta once yapmaya baslamisti anneme kayinvalideme sordum normal dediler. Ama normal degilmis gibi hissediyordum. Bebek toplanmiyordu kasiliyordu ve agri yapiyordu. Meger asagiya baski yaparak acmaya calisiyormus. Ben doktoruma soyleyince serviksi olctu de anlasildi. Senin haftan daha da ileri kilosu boyu daha fazladir bebeginin. Yani uygulayacagi guc de daha fazla olacak. Beni 2 haftada nerdeyse dogumun esigine getiren seni de getirebilir. Onlem olarak bu durumu doktoruna bildir. Ultrasonda incelemesini yapsin. Hem senin icin rahat etsin hem de bebis erken gelmesin guzel gelissin :)
(300 puan)
evet geçen pazartesi gittim anlattım durumu uzun zamandır yaşıyorum bu sıkıntıyı zaten normal bunlar dedi ultrasondan baktı erken doğum varmı diye yok dedi ama alttan muane etmedi etmesi lazımmıydı onuda bilmiyorum pazartesi kontrolum var
(206 puan)
Eger karindan goremezse vajinal bakar doktor. Gormus demek ki sorun yok demis icin en azindan rahat olsun. Demek ki icerde guclu bir bebek var saglam vuruyor sert kasiliyor biraz :)
(300 puan)
inşallah öyledir :) tekrar bildiririm durumu bakalım ne der
(206 puan)
Hayirli haberlerini bekliyoruz :)
0 oy
(27 puan)
Benimki de aynı böyle 36+4 um şuan 35 ten beri aşırı karnımda sertleşme ve ardından karnımda sancı belde regl ağrısı gibi sancı alta baskı :( doktor normal dedi ultrsndan gördü ama bende rahat değilim bende Nisan su gelmesi varmı diye tetikteyim hep
(5 puan)
Bende 35+6 inanmazsınız bugün aynı şeyleri bende yaşadım doğurcam sandım
Hemen ağdaya gittim ne olur ne olmaz diye
Vajinada iğnr batması oldu iki defa ve bel ağrım vardı demek ki bu haftalarda normalmiş
(300 puan)
aynen artık her an hazırda beklemek lazım bende hastane çantama hemen bebek bezi aldım ama koymamıştım daha onu koydum ne olur ne olmaz die :))

649,207 soru

3,420,342 cevap

4,251,739 yorum

183,486 üye

...