0 oy
159 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (448 puan)
Karnim sertlesiyor belime ve kasiklarima adet sancisi gibi bi agri giriyor. Ara sira oluyordu  ama bugun aksam uzeriden beri ara ara devamli geliyor. Yalanci sanci bu mu? 

Yalanci sancilar bukdr cok gelir mi? Dayanilmayacak bi agri degil 30 50 sn arasi suruyor. Dogum sancisiyla arasindaki farki nasil anlarim? 

Ilk gebeligim cok oldu galiba sorular ama boyle merakta kaldim anlayamadim kendimi. Tecrubeli  annelerden cok fayda gordum yine bilenler yazabilirse beni aydınlatırsanız  cok sevinirim. Yazanlara smdiden tesekkurler Allah razi olsun.
Gebelik haftası 36

2 Cevap

0 oy
(681 puan)
Gaz sancısıda olabilir canim. Benim 1. Hamileligimde bebis hareket ettikçe gaz sancısı adet agrisi gibi sıkışmaya benzer bir ağrı oluyordu. Son aylara kadar oldu. Ama sen yine de doktoruna soyle. 
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
sancı aralarını kontrol edin eğer belli aralıklarla geliyorsa doktora gidin tarifiniz dogum sancısı gibi geldi bende 34 haftalık hamileyim bende de aynısı oldu sancı aralıkları duzenliydi hastaneye gittim acilmam yoktu ama nst de hafif sancı çıktı yatış yapmamı istediler yapmadım progestan il iğne verdiler...dediğim gibi sancı aralıkları düzenli değilse yalancı sancidir ama kontrol edin..

İlgili bir soru bulunamadı

651,536 soru

3,429,409 cevap

4,261,974 yorum

184,149 üye

...