0 oy
237 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (59 puan)

Kizlar hamileligim boyunca şiddetli diş ağrısı cektim donem donem ama yaklaşık son 3 haftadır kesilmişti ağrı. Simdi 38. Haftamda son 3 gündür önce diş basladi simdi onunla birlikte kulak ağrısı da başladı. Öyle ki ağrıyan kulak üzerine yatamıyorum bile. İltihap var gibi hissediyorum. Simdi bir KBB doktoruna gitsem antibiyotik başlatır gibime geliyor. Dogum cok yaklaştı. Hic bu islere girmemeli miyim ne yapmalıyım kafam çok karışık. Bebege zarar verecek bir şey yapmaktan da korkuyorum. Bana bir akıl lütfen :ermm:

Gebelik haftası 38

3 Cevap

0 oy
(210 puan)
Rabbım şifa versin canım benim çok zor çok Allah yardımcın olsun 
(59 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(21 puan)
Bence gitmeslisin zaten sana uygun antibiyotik verir bebeğin yakında inşallah kucağında olacak ona bakabilecek durumda olmalısın dogunca sütünden daha çok gecer su anda suzulecek arinacak antibiyotik sonra bebeğine gidecek boyundan kulağa kadar sıcak havlu kompresi yap ağrını azaltır bizde ılık zeytinyağı damlatılır doğal antibiyotik kendi zeytinimizin varsa iki damla damlar.
(59 puan)
Ben de öyle düşündüm ama iste insanin aklına türlü türlü şeyler gelebiliyor. Deneyelim dediklerinizi yarına kadar. Yarin doktor kontrolüm var artık o da yönlendirir KBB ye diye düşünüyorum zaten. Cok teşekkür ederim.
0 oy
(79 puan)
Esimin cok agrirdi eltim siyah zeytinin cekirdegini cikartip agriyan disi ile cignemesini soylemisti 4-5 tane siyah zeytinin cekirdegini cikartip cignemisti esim  bi sure de uzerinde bekletip oyle yutmustu faydasini gordu esim dene belki sende faydasini gorursun insallah canim 
(59 puan)
Cok sey denedim ama zeytini ilk defa duydum dis için. Insallah onun bi faydası olur. Diğerleri  nerdeyse yaramadı çünkü. Cok cok teşekkür ederim.

İlgili sorular

649,387 soru

3,421,087 cevap

4,252,748 yorum

183,532 üye

...