0 oy
783 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (1,124 puan)

Kızlar hastane odasi suslemek istiyorum. ama neler almalıyım sizler neler hazirladiniz. Lutfen fikir verin :( sanki herşey bu konuda yarim yamalak gibi

Gebelik haftası 38+4

6 Cevap

0 oy
(827 puan)

Masa suslemesi icin masa ortusu ve tül aldim. Bebegimin kuvezi icin tulden süs aldim tum etrafini sariyor. Bebek bezinden pasta yapildi. Balon ,hosgeldin bebegim flama ,kapı süsü.   

https://www.google.com.tr/search?q=bebek+küvözü+süsleme&oq=bebek+kucvezi&aqs=chrome.2.69i57j0l3.4138j0j9&client=ms-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=j_pumbzH-Fmk_M:

Hemen hemen buna benziyor 

(1,124 puan)
Canım linkte atmissin teşekkür ederim biraz inceledim güzel fikirler olustu:)
(827 puan)
Ben kendim yaptim maliyeti daha az oldu :))
(1,124 puan)
Yaa ben de yapsam yetismez herhalde:(
-Reklam-
0 oy
(707 puan)

Kapı susu aldım bir de bebeği koydukları besik için tül aldim süslü puslu sonracigima hosgeldin prenses yazili kurdan aldim lokum alip batiricam ikramlik olaraktan lohusa şerbeti icin kucuk bardaklar aldım hosgeldin bebegim yazılı pankart gibi bir şeyde aldım kendi yatagimin başına asicam he bir de isminin baş harfinin balonunu alıp helyum doldurucam bu kadar :)) 

0 oy
(3,293 puan)

Ben kapı süsü yaptırdım,tül ve hoşgeldin bebeğim yazılı balonlar var onlarda besige asılacak.

Bi de ismi yazılan çikolata yaptircam okadar , her zaman sadelijten yanayım. Her yer abartı süsler yazılar olunca da pek hoş durmuyor bence,insanın gözü yoruluyor,kalacağımız 1-2 gun. 

Devamını mevlutunde yaparım Allah nasip ederse

(179 puan)
Merhaba. Kapı süsünü nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ? Dün bi sayfadan sordum 190 lira dedi. Çok pahalı geldi bana.
(3,293 puan)
N11 de bicok seçenek var ordan bakabilirsin
(179 puan)
Tamam teşekkür ederim.
0 oy
(1,323 puan)

Kapı süsü yapıcam. Aynı beğendiğim çiçeklerden takı yastığı lohusa terliği tacı bebek tacı da yapcam inşallah. 

Çikolata yaptırcam şu metal kutularda 

Bide mantar tıpalı cam içine süslü bişeyker koyar iple bağlarım muhtemelen. 

Bebek yatağına tül gerek duymadım. Evde takamıycam bir yere çünkü. 

Gittiğim özel hastanede de odalardaki masa süslenecek gibi değil maalesef 

0 oy
(1,354 puan)

Valahi şu hastane süsleyenlerin enerjisine ve yaşama sevincine hayranım benim niye hevesim yok öyle şeylerde :))) tülmüş boncukmuş balonmuş...

(1,124 puan)
Bende kızlar sizin gibi düşünüyodum sonra bi baktim annem bile niye süslemiyorsun diyor. Kocam icinde kalmasın diyor madem susleyeyim dedim ee son anları oynuyorum baktım ortada birşey yok.. bende işte şimdi fikir alayimda yapması kolay olsun dedim şimdiye kadar araştırıp bakmayinca..
(1,354 puan)
İyi yaptın tabikii ben aslında imreniyorum öyle insanlara ne güzel herşeye heves ediyorlar özen gösteriyorlar . Merak ettiğim de birşey var hastane süsleyenlerin bütün akrabaları arkadaşları geliyor mu hastaneye çağırıyorlar mı onun için mi süslüyorlar.Ben şimdi süslesem gereksiz görüyorum gurbetteyim ancak ailemiz ve bir iki yakın arkadaş gelir hastaneye gerisi hep eve gelir.
(1,124 puan)
Canım bende hastaneye kimse gelmez diye dusundum hele normal olursa bir güne cikariyorlar çok gereksiz diyordum.. annem kayinvalidem falan gelirler dedim. Ama kocamin teyzeler falan biz gelecegiz dediler süsle dediler. Bende dayimlarada sizde gelin dedim. Birkaç arkadaşta gelecek sonra bende öyle olunca susleyeyim dedim.. ama gelmeseler daha iyi bence. Çünkü bebek emzirmeye çalışmak adapte olmaya çalışmak yorgunluk hepsi üst üste olunca pek misafir göresi gelmeyebilir insanın.. :)
(1,354 puan)
Evet zor olur kalabalıkta ama güzel bir anı olur :)
(1,124 puan)
Inşallah canim bakalim nasıl olacak :)
0 oy
(24 puan)

Merhaba kapı süsü,lohusa-bebek tacı, lohusa terliği ,ahşap emzik süsü vs. yapıyorum.sayfama beklerim.  https://www.instagram.com/masalciceklerim/

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
28 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde St07 (37 puan) sordu
0 oy
3 cevap 262 göst.
18 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Morzirhli (237 puan) sordu

649,710 soru

3,422,331 cevap

4,254,147 yorum

183,625 üye

...