0 oy
347 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (232 puan)
Hanımlar yaklaşık iki buçuk ay önce korona atlattım. O zaman 12 hafta civarı hamileydim. Şu an 23 haftalığım. Nasıl korunuyorsunuz koronadan merak ediyorum. Beni şu mutasyonlu virüsten dolayı artan vakalar yine tedirgin ediyor doğrusu. Eşim çalışıyor. Ve o korona geçirmedi. Kızım da okullar açılırsa okula devam edecek. Nasıl olacak bilmiyorum. Bu tedirginliği atamıyorum üzerimden. Sizler neler yapıyorsunuz? Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? 

6 Cevap

0 oy
(1,926 puan)
Çift maske.eller cepte. Eve gelince komple yıka yada havalandir eşyalarını. 
-Reklam-
0 oy
(1,244 puan)
Annem kardesim gecirdi. Bizde ordaydik temasli karantinasina girdik 12 haftalık gebeydim o zaman. Cok sukur bana da eşime de bulasmadi. Esimde bende cok dikkat ediyoruz kolonya dan mahvoldu kocamin elleri yuzu. Burun deliklerine kadar suruyor yazik. Ben desen aldigim herseyi yikiyorum ekmek haric . Meyve sebze sirkeli suda bekliyor. Yoruluyoruz cok ama yapcak bisey yok. Disarda da çift  maske eldiven
(232 puan)
Eşimin çok dikkat ettiğini sanmıyorum. Çok insanla muhatap oluyor. İşin garibi ben çok dikkat ettim ama onun babasından hepimize bulaştı. Bir tek eşime bulaşmadı. Lütfen dikkat et bu konuda dediğimde çok tartışırdık. Şimdi yine aynı şeyleri yaşamak içimi darlıyor.
0 oy
(74 puan)
Canım açıkçası benim de piskolojim bozuldu görümcemin kızı hamile iken Corona oldu 23 gündür hastanede 9 gündür de yoğun bakımda:( anlayacağın bende çok korkuyorum bu kadar değildi bu olaydan sonra oldu.
(232 puan)
Ya çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Ne kadarlık hamile?
(74 puan)
O 35. Haftasında yakalandı 36 nın başında durumu kötüye gidince bebeği sezeryanla aldılar canım. Ama hiç görmedi koronalı diye sonra zaten yoğun bakıma alındı 9 gündür entübe durumda. Bebeği doğalı 19 gün oldu. Yani böyle olup 1 ay sonra uyanan olmuş burda okudum ama bu durum beni yerle bir etti açıkçası hem üzüntü hem korku.
(74 puan)
Sağolasın bu arada canım inşallah allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
(232 puan)
Gerçekten çok zor durum. Rabbim bebeğine bağışlasın. Allahım  bizlere de yardım etsin. Gerçekten zor zamanlar. Sağ selamet doğurup yavrularımızı Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
(74 puan)
İnşallah canım inşallah ama çok da düşünmeyelim geçen doktor bana öyle dedi ben birde 36+3 üm sakın bu piskoljiyle doğuma girme az kaldı sil kafandan düşünme daha fazla bu bile bağışıklığını çökertir dedi o yüzden sende çok düşünme ben burda çok okudum hafif atlatanları. Tabi tedbiri de elden bırakmamak lazım.
0 oy
(193 puan)
Ben  ve bebegim ALLAHA emanetiz vala . Ben 14 haftalik gebeyim. Bebek magazasinda calsyrm tek maskeyle calsyrm nefes alamyrm bile bazen ama mecburen 
(232 puan)
Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hiçbir şey olmadan bu süreci atlacaksınız.
0 oy
(53 puan)
Ben koronayla aynı evde yaşadım 4 aylık hamileydim. Eşim korona oldu beraber karantinaya alındık. Yatak odasıni ona bıraktım tuvaleti banyoyu ayırdık evde maske siperlik kullandım bana bulaşmadi çok şükür. 
0 oy
(140 puan)

Koronaya karşı en güçlü silahımız "yakalanmamak" :) valla hastaneye gidip gelme dışında mecbur kalmadıkça evden çıkmıyorum online ders olması işime geliyor çocuğum da evde. Martta doğum var okul açılsa bile göndermeyi düşünmüyorum doğum üzeri. bir tek eşim çıkıyor ihtiyaçları da o alıp geliyor.

İlgili sorular

650,738 soru

3,426,179 cevap

4,258,575 yorum

183,900 üye

...