168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (597 puan)

Kızlar merhaba 16+2 günlük gebeyim dün sağlık ocağından genel rutin olarak kan ve idrar aldılar. Kan sonucum normal ama idrarda rbc değeri 13 çıkmış bide sec değerim 7 çıkmış doktorum normal dedi önemli bişey değil dedi ama ben çok korkuyorum idrarda kan demekmiş rbc ama benim gözle görülür bir kanamam yok ve kasık ağrım falan olmuyor idrar yaparken yanmam falanda yok başına gelen var mı kızlar yaa çok evhamlıyım yardımcı olur musunuz

Gebelik haftası 16+2
Reklam


1 cevap

0 oy
(2,790 puan)

Gayet normal benim de o değerlerde cıktı geçen hafta hamilelik te artış olması çok normal hormonlardan dolayı dedi 

(597 puan)
Senin kaç çıkmıştı rbc değerin kuzum. Ay içime su serptin Allah razı olsun senden
(2,790 puan)
12.7 çıkmıştı canım benim de
(597 puan)
Anladım canım insan ister istemez tedirgin oluyor. İnternetten okudum etkilendim ondan sizlere sormak istedim
(2,790 puan)
Internette bakarsak 3 güne ölürüz:)) Yok canım korkma benim dr um rbc yi 16 a kadar normal sayiyoruz gebelikte rahim büyüdüğü için idrar da sayıyı fazla çıkartıyor demişti
(597 puan)
Anladım canım benim çok teşekkür ederim sağol Allah razı olsun :)
(2,790 puan)
Amin Allah hepimizden razı olsun hepimize sağlıklı hamilelik olsun canım..
(597 puan)
Amin kuzum inşallah
Reklam


İlgili sorular

2 cevap 79 göst.
26 Eylül Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Canum (119 puan) sordu
3 cevap 260 göst.
3 cevap 289 göst.
10 cevap 563 göst.
1 cevap 163 göst.
14 Ekim 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde gzdezn (8 puan) sordu
Reklam


...