0 oy
340 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (113 puan)
kizlar kizlaaarrr:)) dun doktor bana sekerini ölç bi dedi cuma ya kadar . sabah açlik 82 tokluk 158 cikti. simdi cumaya kdr sekerim yuksek cikarsa daha napcaklar dogumami alcaklar beni normal mi sezeryan mi yaparlar. seker yuklemesi yaptrdigm zaman sekrim cikmisti insülin baslayacaklardi ama ben baslamamak icin kontrole gitmemistim ama cok dikkat etmistim sekere simdi de tekrar istediler 3 gun bi ölc dedi doktor napcklar bana :)
Gebelik haftası 39+2

4 Cevap

0 oy
(300 puan)
geçmiş gitmiş zaten doğumunuz gelmiş 158 yemekten 1saat sonraya yüksek bende de şeker var 36 hafta dayım 25 den beri diyet yapıyorum yemekten 1 saat sonra sürekli ölçüyorum 140 geçmemesi lazım dedi doktor n eyapılacağına gelirken bi fikrim yok düşürmeye çalışın yükseltecek gıdalardan uzak durun bebeğe  çok ciddi zararları var doktor bana öyle dedi
(113 puan)
ztn sisteminde  gordu heralde bende seker ciktigini son hafta 3 gun bi ölç dedi tekrar  yoksa cok dikkat ediyorum hamur isi fln hic yemiyorum 3 kilo aldm hamilelik boyunca . hani cuma gunude bakcakya seker sonuclarima dogumla ilgili ne diyck bilmym :) cok mrk ediyom
(300 puan)
neeee 3 kg mı aldınız bebek zaten 3 kg doğar Allah' ım kafayı yiycem ben nie kilo alıp duruyorum :(((( ne derse bilgi verin bende de var şekr daha 3 hafta var doğuma bakalım ne der size :)
-Reklam-
0 oy
(1,010 puan)
Artik yukleme yapilmaz canm bnmde 30 haftydi doktr dedi artik yapamyiz gec kaldin yemene felan dikat et dedi
(113 puan)
yokyok 5 aylikken yaptirdim ben yuklemeyi. o zaman seker cikti bende diyet fln yaptim . ama son bir bucuk aydir ben sekerimi fln olcmuyodum ama diyet yapiyodum dikkat ettim kontorle gitmedim kendim insulin baslamamak icin. dunde gittim doktor 3 gun bi ölç dedi . hani benm doguma 5 gun kaldi sekerim yuksek cikarsa beni hemen doguma fln alirlarmi onu ettim ben :)
(1,010 puan)
Anladm canmm bilemedim bende
0 oy
(1,697 puan)
Doğur gari doktorda kurtulsun sende kurtul :) 
(113 puan)
artk doguruym diye dört gozle beklymm valla :))
0 oy
(378 puan)
Ben bebegimi 38.haftada kaybettim sekerim vardi kiloluydu bebegim yapma etme yeme kuzum yeme bi hafta daha sabret ne yersen bebege gidiyo suan seker cok tehlikeli bebek icin ben pek takmamistim kacamak yapiyodum hep suan kendi bogazimi kesesim var
(378 puan)
düzenledi
İlkti cnm Cok zor 10 tane cocugumda olsa ben oglumu unutmam unutamam.. Kaan ismi kiyafetide hazirdi hastane cikisi herrrrseyiii hazirdi hicbir eksigi yoktu pamuklara saracaktim oglusumu topraga sardim.. hiçbirşeyin garantisi yok kuzum siz bana bakmayim acim cok taze sizler dua edin bol bol herkes ölü dogum yapmiyorki icinizi ferah tutun ama yemenize icmenize dikkat edin dogurana kadar sonra istediginizi yiyin..
(300 puan)
yokkk acınız çok taze düşünmek bile istemiyorum sizin yerinizde kimse olmak istemez ne hayallerle alınıyor o kıyafetler bilmem mi ki ilk 3 ay olsa bu kadar üzülmesini artık gün sayarken olması çoook acı çoook geç gitseydim ne demek sakın öyle düşünmeyin Allah'ın bir bildiği vardır öbür dünyada size şefaatçi olur İnşallah. kendinizi suçlamayın lütfen.
(378 puan)
Haklisin kuzum hayirlisi buymus
(300 puan)
tekrar başın sağolsun canım benim :*
(378 puan)
Sagol cnm benm

652,456 soru

3,433,120 cevap

4,266,129 yorum

184,406 üye

...