0 oy
182 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (66 puan)
Merhaba daha 6 haftalık hamileyim ama karnım şiş ve sert kilo almadım hiç ama sanki almış gibi görünüyorum neden böyle oluyor normal mi? Sizde de oldu mu?

4 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Artan hormonlardan illa şişkinlik oluyor. 
-Reklam-
0 oy
Gwz problemin var belkıdr
(66 puan)
Evet çok var pantolonumun içine şimdiden sığmıyorum..
0 oy
(205 puan)
Hastalığın geciktiği için şişkinliğin oluyor ama belli bi zaman sonra iniyor oda daha öyle hemen kilo almazsın yada pat diye karnın çıkmaz bebeğin kalp atışını duy bi öncelikle 
(66 puan)
Hiç kilo almadım daha zaten
0 oy
(31 puan)
Evet benim de senin gibiydi ilk haftalarda karnım şiş ve sertti. Göğüsler hassas Kasıklarda hafif ağrı vardı. 
(66 puan)
Benimde öyle şuan sonra şişliğin indi mi peki?
(31 puan)
Hayır hep vardı şişkinlik. Yediklerinin şişkinlik ve gaz yapmayan şeyler olduğuna dikkat et. Ben mesela buzluktan bişey çıkarıp yediğimde çok şişiyordum rahatsız ediyordu gün boyu. Sende onlara dikkat etmeye çalış
(66 puan)
Gaz yapacak şeyler yememeye dikkat ediyorum zaten kaldı ki herşeyden şimdiden tiksindim bile çikolata bile çok iğrenç geliyor. Çöp kapağını açıp çöp atınca midem bulanıyor bulaşık felan yıkamak istemiyorum mide bulantımdan..
(31 puan)
Evet hepsi normal. Ve hala bana buzdolabı kokar. Sabah bulantım yeni yeni geçti. Mutfağa girerken ağzımı kapatıp girerdim yada bişey bağlayıp. Yemek yaparken de öyleydi. Çöp kutusunu bile kaç kere mutfağın balkonuna attım. Bunlar hep geçiçek kalıcı değil diye kendimi avuttum 24hafta olduk çok şükür geçti onlar. Şimdi de karnım büyüdü ödem başladı başka şeyler çıktı ama yine de Allah sabrını veriyor Bi şekilde.

İlgili bir soru bulunamadı

652,044 soru

3,431,370 cevap

4,264,135 yorum

184,287 üye

...