0 oy
230 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (18 puan)
kapalı
Kızlar 8 şubatta sağlık ocağına aşı vurulmaya gitmiştim kan falan da aldılar dün sonuçlarım çıktı doktor kanımda ve idrarimda enfeksiyon olduğunu söyledi ayrıca kan ilacı kullanmama rağmen kan değerimin eski sonucuma göre düşük olduğunu söyledi antibiyotik yazdı sizce kendi doktoruma mi danismaliyim yoksa verdigi antibiyotigi mi kullanmaliyim?
Gebelik haftası 18hafta+4gün
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(840 puan)
Verdiği antibiyotiği kullanmalısın doktordan daha iyi bilemeyiz.
(18 puan)
Bir süre once yine idrarimda enfeksiyon vardi saglik ocagindaki doktor fitil falan vermisti kendi doktoruma soyledigimde fitili kullanma demisti acikcasi bu yuzden tedirginim
-Reklam-
0 oy
(487 puan)
Verdiği antibiyotik düşük tozdadr kullan 
0 oy
(545 puan)
Eğer doktoruna ulaşma imkanın varsa arayıp sormalısın yada gidip göstermelisin. Yok Devlet hast veya ulaşamıyorsan araştır ilacı prospektüsünü iyice oku ve için rahat ederse başla. Antibiyotik kadın doğum doktoru kontrolu de başlanmalı. 
(18 puan)
Bence de antibiyotik kadin dogum doktoru tarafindan baslanmali.En kisa zamanda gidicem tesekkur ederim
0 oy
(472 puan)
Dün bunun yüzünden doktorum dan kavga yedim canım dediki her ne olursa olsun önce benim haberim olucak ilaç mı verdi kendi doktoruna anlat durumu bunu verdi de sor canım benim 
(18 puan)
Çok teşekkür ederim cnm en kisa surede kendi doktoruma gidicem

İlgili bir soru bulunamadı

651,068 soru

3,427,450 cevap

4,259,979 yorum

184,017 üye

...