0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (78 puan)
kapalı
Merhaba anneler,  pendik şifa hastahanesinde şeker yüklemesi yaptıran var mı ücreti ne kadar acaba ?
Gebelik haftası 27+5
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(195 puan)
Ben yerinde olsam hiç yaptirmam. Ben yaptırdım çoğu tanıdığım bu yükleme olmayan şekerine ortaya çıkarıyor diyor. Gercektende bende seker yoktu. Bir bardak dolusu seker içeriyorsa sana sonrada seker var sende .... Keşke yaptirmasaydim. InsAllah birdahaki gebeligimde yaptırmayacağim. 
(677 puan)
Bebeğe zararı yok eger sizde varsa gizli şeker falan testde çıkar yapilmali bence
(1,546 puan)
Gln67 +1 katılıyorum.. sanıyorlar ki şeker yüklemesi yapınca şekeri çıktı halbuki bu tespit ediyor.
(677 puan)
Sağdan soldan duyduklariyla hareket ediyorlar hicmi tatlı bişey yemiyoruz hayatımızda doktor durup dururken niye şekerli suyu içirip şekerini çıkartın senin kaarini ne bu işten yani neyse kişinin kendi kararı ben bütün testleri yapilmasindan yanayim
(195 puan)
Tabii ki herkesin kendi karari. Çevremde tanıdığım herkes seker yuklemesinden yana değil yaptiranlarda pişman. Zorunlu birsey olsaydı zorunlu test olurdu zaten fakat isteğe bağlı yapılması mecburi değil. Benim kendimde ve ailemden kimsede seker yok. Glikoz içtikten sonra sekerim tavan oldu 1 hafta sonra dahiliye de aç karna normalinde altında çıktı. Testten sonrada ortalarda. Yani o anki korku ve içtiğim glikoz ile kaldım birde psikolojik etkisi ile bebeğime birsey olurmuş endişesi ile. Benim fikrim sadece. Sizler nasil isterseniz oyle yapın kizlar.
(1,546 puan)
Stres etkileyebiliyor zaten şekeri malesef
-Reklam-

651,332 soru

3,428,605 cevap

4,261,118 yorum

184,103 üye

...