0 oy
1,580 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (437 puan)

Merhaba  bayanlar,

Hamileliğimin 27.haftasındayım bugün el ve ayak bileklerimde böyle uyusma gibi sanki damarların çekilmesi gibi ağrılar olusmaya basladı arastırdım biraz karpal tünel sendromu deniliyormus ve ciddi agrılar yapıyormus randevum haftaya carsamba doktora gidince sorucam ama sizlerden yaşayan ve çözüm bulanlarınız oldumu? Merak ettim? 

Gebelik haftası 26+5

8 Cevap

+1 oy
(686 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Ben aynılarını yaşadım, güç kaybı ve parmak uçlarım tamamen uyuşmaya ve hissizleşmeye başlamıştı, doktorumla görüştüğümde karbonhidratı bırakacaksin dedi, yoksa bileklerden cerrahi operasyon gerektirebiliyormuş daha ilerlerse, prenatoloji uzmanına gittim o da tuz tüketimini çok aza indirin dedi, şimdi bıraksak 1 ay sonraya anca fayda ediyormuş.

(686 puan)
Doğumdan bi 20 gün sonra tamamen geçiyor kendiğinden.
(313 puan)
Təşəkkür cavablandırdığınız üçün
(313 puan)
Canım Mən də martın 2si doğuş etdim .Əllərimdəki uyuşma hələ davam edir.((  Nə edəcəyimi bilmirəm.
(686 puan)
Hayırlı olsun, ben de 1 martta doğum yaptım :) bol su içeceksin canım, yine magnezyum kullanmaya devam et bir süre, o kendiliğinden kaybolacak.
(146 puan)
Geciyormu cidden şuan parmak uçlarımi zor hissediyorum :(
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan)

Cnm aynı sorunları bende yaşıyodum 2 gün öncesine kadar çareyi limonda buldum her akşam yatmadan sürüyorum ayaktan başlayıp ta diz kapağıma kadar çok şükür iki gündür tık yok limonun herhangi bir zararı yok tam tersi sıkılaştırma botox özelliği var hücreleri yeniliyo ve yumuşaklık veriyo mükemmel bişey hatta o kadar hoşuma gittiki doğumdan sonrada devam edicem sarkan yerlerimi sıkılaştırsın yenilesin diye herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum yanmaya kaşıntıya kara kara lekenlemelere mucize gibi... Özellikle buram şuram karardı diyen bayanlar limonla açılıyo ten rengi unutmayın her skşam yatmadan yarım saat önce gir banyoya sür genital koltuk altı gibi yerlere göbek deliğine sürmeyin ama çünkü plasenta var orda nolur nolmaz....

(437 puan)
Çok teşekkür ederim önerin için cnm bunu bu aksam mutlaka deneyeceğim.
0 oy
(3,293 puan)

Benim ellerde var ama çözüm yok, doktor doğuma kadar sabret düzelecek diyo. 

(437 puan)
Çok değişik bir ağrısı var allah dayanma gücü versin sabır edicez artık..
(3,293 puan)
Benim 30. Haftada başladı,ozamanlae uyuşuk uyaniyodum agriyodu ama sonra geçiyordu,doktor ilerde artacak ama doğumdan sonra geçer dedi.
Gerçekten de arttı,su an hemen hemen tüm parmaklarim uyuşuk ve ağrıyor caydanligi falan tutamıyorum.
(437 puan)
Canım ben biraz arastırdım tuz ve ödemden oluyormus ben bugunden itibaren azalttım artık birde su bol içmek gerekiyormus bilgin olsun.
(3,293 puan)
Evet canım bu sendrom ödem den kaynaklı,ödem bilekten kan akışını engelliyor o da uyuşukluk yapıyor kan akışı yavaşladığından dolayı.
Ne kadar tuz kullanmasak da ödem oluşuyor maalesef
0 oy
(313 puan)

Salam. Canım .Məndə də başlayıb. Qaynım avtoqəzada öldü stres qorxu həyəcan. İndi əlimdə bir şey tuta bilmirəm.uyuşma keyimə. Biləklərdə ağrı.barmağlarımı hiss etmirəm. Çarəsi nədir görəsən

(313 puan)
Qeyd edim ki 19 həftəlik hamiləyəm
0 oy
(313 puan)

Canım doktorun nə dedi? 

0 oy
(165 puan)

Annemde var yakın zamanda gitti.Fizik tedavi hareketleri verdi ve atel ele geçirilen eldivenden kullanmasını söyledi.Akşam yatarken takıyor özellikle geçti gibi diyor.Ama çok sıkıntılı gece aglayarak uyanıyordu.Suan cok şükür geçti gibi

0 oy
(217 puan)

Şuan 26. Haftadayım. Yaklaşık yaklaşık bir aydır ayaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Her günün şiddeti başka başka.. Bi gün az bi gün çok.. Bazen sabahlara kadar uyuyamıyorum. Ayaklarımı yukarı kaldırıyorum ama bazen fayda etmiyor. Tarif ettiğin gibi çekilmeler oluyor. Sanki lastik gibi geriliyorum.. Hamileliğimin başından beri her problemimde Ersağ'ın bitkisel masaj kremini kullanıyorum. O olmasa çok zor geçermiş gerçekten.. Bütün kaslarım gevşiyor.. Tavsiye ederim..

(437 puan)
Sagolasın canım arastırayım bir o dediğin kremi.
0 oy
(494 puan)

37.haftadym bn cnm yeni basladı ama sadece ayaklarda uyusma oluyor sonra şişiyor p. Tesi bnm randevu dogurmazsm bende o zamn sorcm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 211 göst.
0 oy
1 cevap 428 göst.
0 oy
2 cevap 611 göst.
0 oy
3 cevap 627 göst.
16 Mart 2019 Doğum kategorisinde Minae (313 puan) sordu

647,158 soru

3,412,820 cevap

4,242,579 yorum

182,921 üye

...