0 oy
237 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)

Merhabalar ... Doktora ilk gittiğimde geçen hafta son adet tarihimi sordu , ama net emin değildim , yoğun bir işte çalıştığım için unutmuş ve telefonumu sıfırladığım için adet takvimine bakamamıştım. Kayınvalidem 28 Aralık demişti doktora çünkü o gün bakkal siparişi vermişiz poşette ped de varmış . Acaba geç mi adet olmuştum hatırlamıyorum , o gün beta HCG de 2083.0 gelmişti doktor 28 aralığı baz alarak 5 haftalık demişti haftaya gel kalbini dinleyelim dedi .

  Bugün gittim , doktora . Göbek kısmından algilayamadim alttan bakalım dedi . Alttan muayene etti kese var çocuğu koruyan çeper de var ama kalp atışını dinleyemiyorum , 15 gün sonra gel dedi . 

Kizlar ultrason resimlerini ekledim , yardımcı olur musunuz böyle durumla karşılaşan var mı ? İstanbul Zeytinburnu Avrasya hastanesindeki Nurcan hanıma muyane oldum . Bahcesehirde oturuyorum , doktor önerisi de verebilir misiniz ?  Aşağıya geçen hafta ve bu haftanın ultrason görüntülerini attım , yardımcı olur musunuz ? 

image

image

Gebelik haftası 6

3 Cevap

0 oy
(1,623 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benm 6. Haftada bebegimde yoktu canm 6+4te bebehin 1 hafta sonra gittigimde kalp atisini duydum
(43 puan)
Ben de 15 gün sonra gideceğim inşallah duyarım ,saol cevapladığın için
-Reklam-
0 oy
(400 puan)
En erken yedinci sekizinci haftada ultrasonda girunur karından 
(43 puan)
15 gün sonra gideceğim kızlar dua edin kalp atışını duyayım , cevabın için teşekkür ederim
0 oy
(29 puan)
Kalp atışını duymak ve görmek için çok erken bir haftadasin cnm acele etme sekizinci haftada filan anca duyuluyor bazen daha geç bile olabiliyor hcg değerin güzel gozukuyor içini ferah tut sen
(43 puan)
Çok teşekkür ederim , güzel cevabın için , inşallah duyarım 15 gün sonra

649,856 soru

3,422,819 cevap

4,254,686 yorum

183,673 üye

...