0 oy
317 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (84 puan)
Kızlar ilk nasıl hissettiniz ne sekılde hissettiniz anlatacak olsanız neye benzetirdiniz. Bide ilk gebelikte kaçıncı haftada hissettiniz. Bn 22 haftaligim hissediyom gbi ama o mu değilmi bi türlü anlamiyomm. Yardımcı olun
Gebelik haftası 22

8 Cevap

0 oy
(1,013 puan)
Hissettiğin bebek tir canım ilk zamanlar kalp atışı gibi pıt pıt oluyor seyirme gbi ya da 
(178 puan)
Bebeginizin çinsiyeti belli mi,
Kız bebekler pıt pıt hissedilir miş. Büyükler öyle söylüyor doğrumu acaba
(1,013 puan)
Evet kız 35.haftadayım
Yok ahu benim erkek bende pıt pıt hissediyorum çoğu zaman
-Reklam-
0 oy
(529 puan)
Cnm bn bugün hssetim ilk kez 15 hafta 3 günüm sol kasığım orda böyle birşey dalgalanıyor Muş gbi çok hoş bir duyguydu
0 oy
Bence artık hissedersin canım

Hafıf pıtırtılar veya baloncuk gibi hissedersin. Daha çok küçük o yüzden her zaman hissedemezsin.o oynuyor aslında içinde ama işte dediğim gibi her an anlayamıyoruz o mu değilmi
(84 puan)
Umarım odur hissettiğim o şekilde kndimi kaptırdım ama bilmiyomm.
0 oy
(74 puan)
İlk kas segirmesi gibi hissetmiştim daha sonrası sanki biri parmağını yavaşça bastırıyormus gibi daha sonra ise biraz daha sert ama ben 13 de hissetmeye başlamıştım.
0 oy
(187 puan)
Benimde ilk gebelik şu an 38+2 yim:)) ilk 15.ci haftamda hareketini hissettim oğlumun.  Böyle göbek etrafimda birşey kayıyor gibi idi sanki mısır patliyo gibi idi icimde:) 
0 oy
(285 puan)
17.haftada kas seyirmesi gibi yada gaz hareketleri gibi hissetmiştim ben. Sadece sirt ustu uzanirken hissedebiliyordum o zaman. 25 haftaya doğru pıt pıt atmaya başlıyo dikkatli bakınca gorebilmistim de :) 
(285 puan)
Gobegimi açıp dikkatli baktigimda gorebiliyodum kiyafet ustunden ilk zamanlar zor anlaşılir :)
(178 puan)
Aynen benimde öyle oluyor, anlam veremiyorum acaba gazım mı var diyorum. Ve sadece sırt üstü yatınca oluyor. Şuan 15. Haftadayız. Onu her an hissetmek istiyorum.
(84 puan)
İnş. En kısa zmanda hissederiz
(285 puan)
32.haftadayim icimde dans eden biri var resmen :)) İnşallah saglikla yasarsiniz bu duyguyuda. Kucagimiza da saglikla aliriz :)
(84 puan)
Amin inş.
0 oy
Valla canim ben 13 den beri hissediyordum böyle pıt pıt atıyordu ya da kelebek çirpmasi gibi ozellikle yemeklerden sonra ya da cok is yaptığımda ama o zamanlar suyum azdı artsin diye doğal yöntemler yaptim o zaman az olunca herhalde hissediyordum. Simdi 16 yim ama suyum artmış o yuzden eskisi gibi hissedemiyorum alanı çoğalmış m ama o bahsettiğim belirtiler oluyor. Boyle gobek deliginin 3 parmak aşağısında kipir kipir bir seyler hissediyorsun. Yemeklerden sonra dikkat et o kısma ozellikle.
(84 puan)
Tesekkurler cnm:)
Rica ederim canım ;)
0 oy
(199 puan)
ben 17. haftada hissettim canım  gece saat 3 te çok acıktım çikolata yedim canım çekti diye sonra uzandım 15 dakika oldj olması göbek deliğine yakın sol tarafdan dokundu 2 kere çok şaşırdım 20 den önce hissedilmez deniyordu ama dokunduğunu hissettim çok güzeldi
(84 puan)
Rabbim herkeze o duyguyu yaşatsın İnş.
(199 puan)
amin canım.inşallah kalp atışından sonra ki em güzel şey

İlgili bir soru bulunamadı

651,571 soru

3,429,509 cevap

4,262,088 yorum

184,156 üye

...