0 oy
324 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (237 puan)
Kadınlar hissediyormus 

13 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Bunun en güzel cevabını ben verebilirim ilk gebeliğim ve 4 buçuk aylık evliyim. Evlendikten bir ay sonra bebeğim olduğunu hissediyordum hatta test yapmadan on gün öncesinde karnımı sevip benim küçük fasulyem burdasın biliyorum diyordum ve gerçekten kalbimle hissediyordum :) şu an 16 +3 günlük olduk elhamdülillah :)) 
-Reklam-
+2 oy
(756 puan)
Zaten 2 ihtimal var ya hamilesin ya da değilsin. Şansına sen hamile hissederken hamilesindir ya da yine tamamen şansına tersi olur. Yani ben hissetmenin, ihtimallerin azlığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Bunun romantizmini yapmayı hepimiz çok seviyoruz o ayrı :) Tehlikeyi hissediyoruz evet ama o bile her seferinde değil. Yani tehlike derken demek istediğim bir şeylerin yanlış gittiğini sorun olduğunu hissedebiliyoruz. İlkimde sorun yaşamadım ve güle oynaya hamilelik yaşadım aklıma bile gelmedi kötü bir şey ama ikincisinde ilk doktora giderken sanki eşimi teselli etmeye çalışıyor gibi bak riskli de olabilir boş da olabilir hazırlıklı olmamız lazım dedim. Riskli gebelik yaşıyorum. Bu cinsiyet tahminine benziyor:) zaten sadece 2 seçenek var %50 doğruyu tutturma şansın var hiç az değil ki :) 
(237 puan)
Kuzum vardır inşallah doğru söylüyosun inanmak istediğimize inanıyoruz
(756 puan)
Allah gönlündekini hayırlısı ile versin dilerim. Ben de eskiden hatırlamak istemediğim zamanlarda istenmeyen Bi gebelik yaşamıştım ama şimdi mutlu mesut hamişim anlıyorum seni. :)
(237 puan)
İnşallah banada nasip olur kendine ve meleğine iyi bak canım❤️
0 oy
(290 puan)

Bunu bene çok merak ediyorum gerçekten hissediliyormu:ermm:

(237 puan)
Ben Bi gebelik geçirdim ama o zaman istenmeyen gebelikti dikkat etmemiştim
0 oy
(1,596 puan)
Yoo ben oyle bir sey olduguna inanmiyorum
0 oy
(128 puan)
Ben hissetmemiştim yeni evlendik adetim bitti düğünüm oldu balayına gittik biraz uzun bi balayı yaptık biz orda felaket bulantım baş ağrım oldu annem hamilemisin dedi o kadar da değil diye güldüm ama gerçekten hamileymisim eve gelince kasık ağrılarım oldu adet olacağimdan diye şüphe etmiştim ama meğerse hamileliktenmis acile gidince öğrendim :)
(756 puan)
Aynı ben :) bu ikinci evliliğim ve hemen adet sonrası düğün balayı oldu. Geldim 2 haftaya aşermeye başladım acaba diyenlerle dalga geçtim ben 11 senedir tembelleştirdim rahmimi hemen olmaz saçmalamayın diye :)))) hamileymişim :)))
(128 puan)
Bide bende kist vardı o yüzden hemen olmaz sandım ama çok şükür rabbim aratmadan verdi :)
0 oy
(30 puan)
Evet bende olmuştu adetime 10 gün vardı hissediyordum bişeyler olduğunu 8 gün kala test yaptım pozitif çıkmıştı 
0 oy
(1,926 puan)
Ben hissetmedim hiç sadece kasık ağrım olunca acabamindedim
0 oy
(748 puan)
Evet ben ilk hamileigimde  de bunda da hissettim çok şükür ki yanilmadim da ❣️
0 oy
(2,606 puan)
Hayır öyle bir şey yok çoğu zaman psikolojikte oluyor 
0 oy
(2,360 puan)
Bence korunmamanin psikolojik sonucu, korunmadigim her ay sanki midem bulaniyodu halsizdim ama sonuclar negatifti
0 oy
(241 puan)
Ben 3 hamileliyimdede hiss etdim cunki benim gogus agrim olmuyordu.hamile kaldigim aylar gögusun sizildiyordu.ondan anlamisdim
0 oy
(97 puan)
Iki gebeliğimde hissetmedim ama bu üçüncü gebeligim korunmaya rağmen hamile kaldım 2 kasım adet olmam gerekiyordu ama olmadım hamilelikten şüphelendim daha doğrusu kesin hamileyim dedim gidip test aldım aynı gün 2 kasımda yaptım kop koyu şekilde iki çizgi cıktı hissettim yani şuan 15 haftalık hamileyim yani 
0 oy
(133 puan)

Bende ilk hameliğimde otobüsten inerken ya hamileysem diyip yavaşça inmiştim Meğer hamileymişim :D

(20 puan)
Yaaaa çok tatlı :)))))

İlgili bir soru bulunamadı

651,079 soru

3,427,512 cevap

4,260,053 yorum

184,020 üye

...