0 oy
216 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
8+4 5. Haftamda bulantılarım başladı ilerleyen zamanlarda da ne yesem çıkarır hale geldim gün içerisinde hayatım çok kötü etkilenir oldu. Doktora danışmayı unuttum doktor kontrollerimde aralıklı oluyor ilçede kaldığımız için ne yapacağım böyle bilmiyorum ne zamana kadar kalıcı olur tecrübeliler? 

5 Cevap

0 oy
(185 puan)
12.ci haftadayim azaldı benim sabretmen gerek
(185 puan)
İnşallah cnm az ve sık sık ye yağlı yeme domates  te yeme mideye baskı yapıyor bide soda iç çok rahatlarsın
(38 puan)
Deneyeceğim bunları çok teşekkür ederim
(185 puan)
Rica ederim ne demek
(1,234 puan)
Sağlık ocağındaki doktorunuza sorabilirsiniz prillam dr bende ise yaramıştı:)
(347 puan)
Benimde bulantılarım çok olur normalin dışında hastaneye yatırdılar 2 gebeliğimde de bunda da bulantılarım ve kusmalar erken başladı 4.haftada maden suyu gerçekten iyi geliyor sade olan bide sarı leblebi çok iyi geldi gece yatmadan önce yiyorum sabah bulantım daha az bide gün içinde bulantı hissettiğin gibi leblebi at ağzına ben dün bide patlamış mısır denedim iyi geldi azıcık tuzlu olduğu için sanırım
-Reklam-
0 oy
(547 puan)
Kisiden kisiye degisen birsey cnm kimisinin geciyor hemen kimisi doguma kadar kusuyor ne yazikki
0 oy
(53 puan)
Evde leblebi yada tuzlu çubuk kraker bulundur faydası oluyor
0 oy
(339 puan)
11 haftadayım hala devam ediyor 
0 oy
(286 puan)
Aynı durumda sayılırız canım. Dr. Bana prillam diye bir ilaç verdi çok memnun kalan da var ama bende fayda etmedi bıraktım. Kızım vae ona bile bakamıyorum bu sebeple annemde yaklaşık 14 gündür. Bir hafta kafamı yastıktan kaldıramadım hala bulantılarım gün boyu devam edıyor. Yemek yapamıyorum. 1 haftada 2 bucuk kılo vermısım bu arada ben 9+1 im. Çok halsiz bitkin ve bi 10 gün şiddetli başağrısı oldu. Dünden beri çok şükür Rabbime CC başağrımda azalma var. Kusarkem gözlerim yerinden çıkacak kadar zorlanıyorum 10 15 dk lık rahatlama oluyor. Sonra yıne başlıyor bulantı. Dün ilk kez tam kusacakken naneli sakız çiğnedim epey iyi geldi. Abartmadan arada almanda fayda var bilmiyorum en azından kusmamı daha da halsız düşmemi evvelAllah engelledi sanırım. Allah CC ın izniyle geçer bu zamanlar zahmette rahmet vardır. Önemli olan emanetimiz... Rabbimiz CC önce onu sonra bizi korusun. 

İlgili sorular

651,965 soru

3,430,982 cevap

4,263,681 yorum

184,266 üye

...