0 oy
1,548 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (333 puan)
Ama inanılmaz korkuyorum kendimi hazır hissetmiyorum yapamam gibi geliyor ağlamaklıyım bu duyguyu tatmakta istiyorum bana yardım edin lütfen sanki dünyanın en zor şeyi hiç tat alamayacakmışım vw mutlu olamayacakmışım gibi geliyor tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ?
Gebelik haftası 6

26 Cevap

0 oy
(110 puan)
Ben 19 yaşında anne oldum bebeğim doğana kadar ona yetemem diye korkuyodum. Doğunca bütün korkularım gitti kızım oldu. Şuan 6 yaşında arkadaşım gibi hatta o doğduktan sonra bütün korkularımı onunla yendim çok güzel bir duygu annelik. Şuan ikinciye hamileyim 12 haftalık. Seneler sonra çok heyecanlıyım. Allah herkese bu duyguyu tattirsin, umarım sende yakında özellikle hareketlerini hissedince bu korkulardan arınır bir önce onu kucağına almak istersin :)
(333 puan)
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(16 puan)
Bende tesadüf eseri başka bir hastalığım için doktora gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu ilk başlarda bende zorlandım planlı bir hamilelik olmadığı için beklemiyordum hiç böyle bir haber almayı. Ama o duygunun yerine bir süre sonra bir mutluluk umut geçiyor. Merak etmeye başlıyorsunuz kime benziyeceğini, nasıl bakılır nelere dikkat etmem gerek gibi soruları araştırırken buluyorsunuz kendinizi. Heyecanlı ve güzel bir süreç bence keyfini çıkarmaya bakın derim biraz büyüyüp yüzünü ellerini filan ultrasona görmeye ve vurmalarını hareketlerini hissetmeye başlayınca dahada bambaşka duygular hissediyorsunuz tarifi mümkün değil. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
(333 puan)
Amin allah razı olsun teşekkür ederim
0 oy
(530 puan)
Bayb done filmini izle yararı olur diye düşünüyorum canım 
(333 puan)
İzleyeceğim
0 oy
(1,373 puan)

Canim gebelikte kaygilar normaldir hormonlardan dolayı.Bende korkuyodum tabiki halende korkuyorum ama yegenlerim var onlara asigimm onlari 2 gun gormesem cok fazla ozluyorum yani onlari okadar seviyorsam kendi bebegimi nekadar severim tahmin bile edemiyorum.İnsan kendi evladini cok sevip koruyup kollayacaktir annelik duygusudur bu .Bence hic dusunmemeye calis tam tersi o dusunce geldiginde hayir ben bunu basaricam o benim bi parcam .Hele bi tekme atmaya baslasin o zaman biraz daha anliycaksin korkularinin yersiz dusundugun kadar zor ve imkansiz olmadigini.:)

(333 puan)
İnşallah ❤
0 oy
(470 puan)
Kendimden bahsedeyim size belki biraz rahatlarsınz. 21 yaşında oğlum oldu maddi manevi o kadar zor bi zamandaydık ki hiç bişey alamadm onun bunun verdiğiyle büyüttüm. 25 aylıkken kızım geldi dünyaya inanılmaz korkuyordum. Ya yetemezsem ne olacak diye çok ağlardım. Hamileliğim çok zor geçti. Oğlum bezli kızım doğdu herkes üstüme geldi yapamazsn edemezsin diyen çok oldu. Ağladıkça ağladım ama çocuklarıma hep baktım gece gündüz demeden ilgilendim. Kızım 10 aylıkken eşim cezaevine girdi 4 ay kan kustum kızılcık şerbeti içtim demeye dermanım yokken girdim işe baktım çocuklarıma. Eşim işini kaybetti çıktıktan sonra 7 ay boyunca hem çalıştım hiç kimse kapımı çalmadı ama ben hep baktım çocuklarıma. Bi odada ağladım öbür odada çocuklarıma şarkı söyleyip oyunlar oynadım. Çocuk eğitiminde en korktuğum çiş eğitimiydi ikisi de bezi nasıl bıraktık bilmedim bile. Oğlum şimdi 6 yaşında üstün yetenekli teşhisi konuldu. kızım 4 yaşında. Ve ben 12 haftalık hamileyim. Hemde ikiz yine korkuyorum ama Rabbim öyle bi güç veriyor ki sen bile şaşıyorsun. Sen sadece ona sığın herşeyi halledersin. Korkuyorsan mükemmel bir anne olacaksın eminim. Ha şunu da söyleyeyim kocası çok mükemmel yardım edebilen biri değilim. Günde 12 saat çalışır akşam gelir bi yemek bi çay. Meyve bile yemeden uyur. Lütfen üzme kendini meleğin herşeyi hisseder. Konuş onunla şimdiden. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 
(333 puan)
İnşallah allah senin de yardımcın olsun inşallah ❤
0 oy
(333 puan)
Hepinizden güzel kırıcı olmayan yorumlar için Allah razı olsun bana kattığınız  ışık için çok  teşekkürler

656,260 soru

3,447,581 cevap

4,282,829 yorum

185,388 üye

...