0 oy
204 göst.
16 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan) sordu

Kızlar merhaba, dün akşam yiğenim( 6 yaşında) hızlıca koşup bana sarıldı göbek deliğimin hemen üst kısmına  biraz baskı ve ağrı hissetim bir kaç dakika sonra geçti  kafama taktım birsey olur diye . Bu sabah kaltıgımda agrı falan yoktu çok şükür dikkat ettim yokladım kendimi. Gün içinde tv izlerken uzanıyordum ani hareket yaptım sanırım doğrulurken  göbek deliğim üst kısmı kasıldı acıdı ama geçti simdi ara ara karnımda ağrı hiddeiyor gibiyim.  Çok kafama taktım. Rahmim daha küçüktür değil mi 9 haftalık gebeyim.   Ağrı ve baskı oraya denk gelmemiştir demi? Hamileliğin bu haftalarda bu tarz agrı yaşayan bilgisi tahmını olanlar yardıcı olabilir mi?  

İçimi ve kafamı rahatlatmam lazım. Randevum 2 bucuk hafta sonra nasıl beklicem bilmiyorum :ermm:

Gebelik haftası 9+4

2 Cevap

0 oy
16 Şubat 2021 (756 puan) cevapladı
Bir şey olmaz inşallah hem bebişin şimdi oraya değil ki :) daha aşağıda. Onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlü oluyorlar Bi kuzen sarılmasından olmaz sanırım. Sen içini ferah tut ama kendini de dinlemeye çalış ağrı kasılma normalde de oluyor çünkü
16 Şubat 2021 (162 puan) yorumladı
Çok teşekkür ederim cevap için :)
-Reklam-
0 oy
16 Şubat 2021 (67 puan) cevapladı
Canım bende 9 haftalik hamileyim o olay tamamen tesadüf olmuştur bende zaman zaman bi yara şeyleri yaşıyorum hatta gece farkında olmadan anı dönmeler de inanılmaz kramp giriyo bunların hepsi rahmin ve kesenin büyümesiyle alakali
16 Şubat 2021 (162 puan) yorumladı
Rahmimin büyümeside aklımdan  geçmedi değil:) ay yeter ki büyüdüğü için çekiyim bu ağrıyım razıyım, cevabınız için çok teşekkür ederim :)

1,491,949 soru

24,378,863 cevap

348,550 kullanıcı

...