0 oy
246 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
Merhabalar iki sezeryanım var üçüncüye hamileyim Hayırlısıyla normol olsun istiyorum yine doktora soracağım olan var mı sezeryanım sonrası normal İstanbul da varsa bildiğiniz doktor yazar mısınız 
Gebelik haftası 5

3 Cevap

0 oy
(164 puan)

önceki sezaryen yarasının durumudur. Sezaryen doğumda iki farklı kesik açılmaktadır.(karın ve rahim kesikleri) Eğer yapılan kesik dikeyse, kişi normal doğum yapamaz. Aksi taktirde dikişler yırtılır ve bu bebeğe zarar verir.  Eğer kesik yatay ise normal doğum yapılabilir. Ancak doğru kararı yine uzman doktor verecektir.

(164 puan)
Ayrıca Sezaryen ameliyatında kesik rahime doğru yapılır. Açılan bu kesi tam olarak iyileşmeden normal doğuma kalkışılması durumunda risk oluşacaktır. Bu yüzden de sezaryen ameliyatı sonrası en az 2 yıl beklenmelidir.
-Reklam-
0 oy
(52 puan)

Canım benimde sezeryan şuan üçüncüye hamileyim ve doktorum kendisi dedi normal yapabilirsin diye bende açıkçası korktum istemiyorum dedim neden dedi zor olur diye dedim hayır zor olmaz aksine kolay olur dedi bana iki hafta süre verdi düşün dedi bidahaki kontrolde konuşalım dedi ve bakalım haftaya gitcem ne diycek ama ben kendim açıkçası korkuyorum hee ama doktor yap diyo sıkıntı olmaz kolay olur diyo egerki sen kendin istiyorsan yapabilirsin oluyomus yani.

Asya hastanesi Aygün hanım 
(24 puan)
Aaa bende Asya hastanesinde ebru hocayı takip ediyorum instagram dan baya paylaşmış sezeryan sonra normal doğumu gidicem yanına bu arada 5 yıl geçti sezeryanım üzerinden
(52 puan)
Üç dört yıldan sonra yapılabilir denildi benim yedi yıl geçti işte yapabilirsin diyo ama korku olunca dediğim gibi
(24 puan)
Merhaba ebru hanımdan memnun kaldınızmı acaba
0 oy
(938 puan)
Üzerinden 4-5 yıl geçtikten sonra normal doğum yapılabiliyor. Tabi doktorun becerisine de kalmış, her Dr yaptırmıyor

İlgili bir soru bulunamadı

651,707 soru

3,430,043 cevap

4,262,676 yorum

184,201 üye

...