0 oy
879 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (153 puan)
Merhabalar bugün çok heyecanlı bir bekleyiş ardından doktorumuz cinsiyeti söyledi. Acıbadem hastanesine gidiyoruz. Ben kesinleşene kadar kesinlikle öğrenmek istemiyorum dedim. Eşim ise çok heyecanlı ve meraklıydı. Doktor cinsiyet konusunda kendinden emin durdu eşim de ısrar edince bana bıraktı kararı. Ben de hocam eğer çok emin değilseniz tahmin etcem sonradan değişebilir diyorsanız söylemeyin, eğer eminim yüksek ihtimal değişmez derseniz söyleyin dedim. Normal süresinden çok daha uzun ultrasonda kaldık ve 4d renkli ultrason ile de baktı. Sonrasında emin olunca söyledi cinsiyetini kızmış. Hamile kaldığım günden beri %99 kız hissediyordum. Merakıma yenik düşüp Çin takvimleri mi dersiniz yüzük testleri mi dersiniz hepsini yaptım hepsi kız çıkmıştı. Ama onlardan ziyade hem annelik hissi hem de rüyalarımda hep kız çocuğum olduğunu görmüştüm. Aşırı aşırı mutluyum böyle bir heyecan yokmuş. Umarım sonradan değişmez ama doktorum 1 hafta sonra gel kesin netleştiririz dedi..hepsinden önce sağlığı da çok iyi, çok mutluyum :) 
Gebelik haftası 12

9 Cevap

0 oy
(288 puan)
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah prenses
(153 puan)
Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,138 puan)
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canimm bnmm
(153 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun
0 oy
(238 puan)
Rabbim sağlıkla kucağına alıp gıdısını öpmeyi nasip etsin kuzumm hayırlı uğurlu olsun inşallah :) 
(153 puan)
Amin amin Rabbim sağlık versin bbeklerimize mis kokulu yavrum benim :)
(238 puan)
Aminn inşallah canım :)
0 oy
(530 puan)
Gözün aydın canım bahtı güzel ömrü uzun olsun kuzunun 
(153 puan)
Amin teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
(72 puan)
Çin takvimi veya yüzük testimi nasıl cinsiyet tahmini oluyorki anlatabilecek varmı. İlk defa duydum. Bu arada hayırlı olsun. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. 
(153 puan)
Çin takvimi annenin yaşı ve hamile kaldığı aya göre hesaplanıyormuş. Yüzük testi de tam koca karı efsanesi aslında :) karnınızın üstüne ipe bağlı düz alyans bağlıyorsunuz. Göbeğin üstünden havaya kaldırınca öne arkaya giderse erkek, sağa sola giderse kız diyorlar. Tabiki hepsi rastlantısal şeyler zaten %50 %50 şans var bir şekilde denk geliyor bazılarına. Ben de hep cinsiyet öğrenene kadar hamilelik sürecinde araştırırken gördüm yaptım dalgasına. Denk geldi tuttu diyorum inanmadığınız sürece bence eğlencesine yapılabilir şeyler :)
(72 puan)
Tm anlattığınız için sağolun
0 oy
(419 puan)

Ay ne guzel cok sevindim senin adina. Bende 12+2 de gitcem insallah ogrenirim. Bende cok kucukken meraktan yuzuk fali yapardim kuzenimle ikimize de erkek cikardi :)  onun 1 oglu oldu , benim icime de erkek doguyor ama kiz istiyorum sanirim. Ama oncelikli olarak saglikli olsun da ikiside kabulum tabiki allahim korusun bebislerimizi :) 

(153 puan)
Amin amin en önemlisi sağlıklı olmaları kesinlikle. Allahım hiçbir anneye bebeğinin sağlığı ile ilgili endişe yaşatmasın. İnşallah gönlünüzden geçen olur ama bence annenin hisleri doğru çıkıyor :) hayırlısı olsun gönlünüzdekini nasip etsin Rabbim
(419 puan)
Cok sagol canim bakalim hayirlisi ne ise o olsun :)) hayirlisiyla dogsun bebislerimiz
0 oy
(17 puan)
Gözünüz aydinn olsun  hangi acıbademe gidiyorsunuz acaba
(153 puan)
Kayseri acıbadem :)
0 oy
(1,234 puan)
Yarın benimde 12+5 :) Inşallah bize de hayırlı haberi verir :))
(153 puan)
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah :)
(1,234 puan)
Aminn:)
0 oy
(444 puan)
Bende tarama testi icin gidicm inşallah bende öğrenirim ya kız erkek farketmez de insanerak ediyor rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin inşallah kuzum

İlgili sorular

650,104 soru

3,423,726 cevap

4,255,686 yorum

183,728 üye

...