0 oy
212 göst.
Doğum kategorisinde (6 puan)
Merhaba,

39+1 deyim. Dr bebeğin suyunda azalma olduğunu çok çok kritik seviyede olmasa bile amniyon sıvısının normalin altında olduğunu iletti. Yüzde bir ölüm riski var dedi. Şu an hiçbir şekilde ağrım, açılmam  vs yok ve bebeğin nst leri çok güzel hissettiğim hareketleri de.

Bir yandan kendi sancılarımı beklemeli miyim diyorum diğer yandan gereksiz risk mi alıyorum bekleyerek bilmiyorum ama 35. Haftada da sıvısı azalmıştı sonra arttı o zaman da doğum ihtimalim vardı düzeldi sonra her şey.

Kafam çok karışık, beklemeli miyim her gün Dr kontrolüne ve nst ye girerek yoksa doğuma gitmeli miyim.. Doğuma gideceksem suni sancı yerine direkt sezeryana mi girmeliyim çünkü kuzenime de suni sancı vermişlerdi bir gün çekti ama doguramadi sezeryana gitti..

Sizlere danışmak ve sizlerle dertleşmek istedim, şimdiden çok teşekkür ederim.
Gebelik haftası 39+1

4 Cevap

+1 oy
(6 puan)
Merhaba,

Başka Dr ile de görüştük o da aynı şeyi söyledi. Suni sancı yerine lokal anestezili sezwryani seçtik çok şükür çok kolay oldu her şey. Bebeğimize kavuştuk. 
-Reklam-
0 oy
(69 puan)
Canım birkaç saat önce sezeryan oldum. İnsanların sezeryana önyargısını anlayamıyorum açıkçası. Ben ilkinde de sezeryan olmuştum,çok rahattı. Bunda erken geldi,suyum nişanım geldi,iki saat sancı çektim,acil girdim sezeryana.şimdi ikimiz de iyiyiz şükür.hiçbirşey bebği riske atmaya değmez bence.
(6 puan)
Hayırlı olsun çok tebrik ediyorum inşallah biz de kavusuruz bebeğimle sağlıkla :) Yanıt için de çok teşekkür ederim.
(69 puan)
Hayırlı uğurlu sen de al yavrunu kucağına inşaAllah. Rabbim herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin:)
0 oy
(264 puan)
Haftan gelmiş zaten riske atma bence sağlıkla gelsin insallah ❤️
(6 puan)
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz sadece o kadar bilgisizim ki bu konularda suni sancı da riskli deniliyor hangisinin riski daha fazla vs bilmiyorum ama en iyisi sanırım bugün farklı bir Dr de gidip aynı şeyi söylemesini temenni edip sonra doktorumu dinleyeceğim :)
Tekrar teşekkürler
(264 puan)
Anlıyorum seni benimde ilk hamileligim ve bende büyük ihtimalle bugün suni sancı ile doğuma gidicem doğumun her türlüsünde risk var Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah :)
0 oy
(202 puan)
Canm aynı senn durumdaydım bebegimin suyu baya sınırdaydı ama bnm azıcık sancım vardı ve suni sancı verdiler 6 saat sonra  dogum yaptım  bugun bence riske atma bebegini 
(6 puan)
Hayırlı uğurlu olsun :) darısı başımıza inşallah çok teşekkürler cevap için :)
(202 puan)
Allah razı olsun olsun Bi avazda dogurursun inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.

651,652 soru

3,429,852 cevap

4,262,471 yorum

184,177 üye

...